Galatasaray Falcao kampa girdi, kendine geldi

Falcao kampa girdi, kendine geldi

10.11.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Rayo Vallecano’da çıkışa geçen Radamel Falcao’nun özel bir yöntem uyguladığı ortaya çıktı. Maç öncelerinde otelde tek başına kalan ve 90 dakikaya odaklanan yıldız golcü bu sayede başarı yakaladı

ONUR DİNÇER

Haberin Devamı

Galatasaray’daki performansı tartışma konusu olan Radamel Falcao, yeni takımı Rayo Vallecano’da sezona hızlı girdi ve fırtına gibi esti.
Kolombiyalı forvetin sarı-kırmızılılardaki dönemine göre çok daha formda olmasının önemli sebepleri bulunduğu ortaya çıktı. La Liga’da 8 maçta 5 golü bulunan; Getafe, Bilbao, Cadiz ve Barcelona’nın ardından son olarak Real Madrid filelerini de havalandıran oyuncunun İspanya’da kendisine çok daha iyi baktığı, karşılaşmalara özel hazırlık yaptığı ve karşılığını aldığı bildirildi.
Onda Cero’dan yansıyan bilgilere göre Radamel Falcao, günlük iş planında bazı küçük değişikliklere gitti. Ailesi İspanya’ya çok daha kolay uyum sağlayan ve ülkede son derece mutlu olan Radamel Falcao, takımının maçları öncesindeyse özel bir ritüeli hayata geçirdi.

Haberin Devamı



Antrenmanlarda çok sıkı çalışan deneyimli golcü, maçlara zinde çıkmak için dinlenmesine de çok önem vermeye başladı. Rayo Vallecano’nun maçlarından önceki geceleri yıldız ismin evde değil, otelde geçirdiği ortaya çıktı. Maç öncesi akşamlarda evden ayrılan Falcao’nun, hem eşi ve çocuklarından uzaklaştığı hem de herşeyi bir kenara bırakarak tamamen maça konsantre olmak ve daha dinlendirici bir uyku uyumak adına geceyi yalnız şekilde otelde geçirdiği belirtildi.

Tek rakibi sakatlık!
Performansını artırmak için giriştiği bu çabanın karşılığını, forma giydiği sekiz maçlık seride fazlasıyla alan ve yıldızlaşan Falcao’yu rakip savunmacılar değil; ancak sakatlık durdurabildi. Futbolcu, Galatasaray’da oynadığı dönemde de karşılaştığı problemle bir kez daha karşı karşıya kaldı ve kasındaki yırtık nedeniyle 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıkladı.

Kaleci analizi
Maçlardan önce Radamel Falcao’nun özel bir çalışma yaptığı da aktarıldı. Yıldız futbolcunun, otelde tek başına kalırken karşılaşacakları takımların kalecileri ve defans oyuncuları için çalıştığı bildirildi. Kolombiyalı forvetin Vallecano teknik ekibinden, izlemek için rakip savunma oyuncuları ile kalecilerin videolarını istediği belirtildi.