Diğer Fatih Arda İpcioğlu, Kış Olimpiyatları'nda piste çıktı

Fatih Arda İpcioğlu, Kış Olimpiyatları'nda piste çıktı

12.02.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fatih Arda İpcioğlu, erkekler bireysel büyük tepe elemelerinde 116.0 metrelik atlayış ve 94.6 puanla elemeleri geçerek birinci tur atlayışına hak kazandı

Fatih Arda İpcioğlu, Kış Olimpiyatlarında piste çıktı

Çin’de devam eden Pekin Kış Olimpiyatları’nda Türkiye adına dün iki sporcu piste çıktı. Kayakla Atlamada oyunların ilk günlerinde tarihi bir atlayış gerçekleştiren, elemeleri geçerek tarih yazan milli sporcu Fatih Arda İpcioğlu, bu kez erkekler bireysel büyük tepede mücadele etti.
Fatih Arda İpcioğlu, kayakla atlama büyük tepe elemelerinde 116.0 metrelik atlayış yaptı ve 94.6 puan aldı. Milli kayakçı böylece ilk 50 isim arasına girerek elemeleri geçti ve 1. tur atlayışı yapmaya hak kazandı. İpcioğlu bugün saat 14.00’te birinci turdaki atlayışını yapacak.

Ülkemizi kayaklı koşu 15 kilometre klasik yarışında temsil eden Yusuf Emre Fırat ise, 7.5 kilometreden sonra yarıştan çekilmek zorunda kaldı ve Pekin’deki mücadelesini tamamladı. Yusuf Emre talihsiz anlar yaşadığı yarışın yarısını tamamladıktan sonra düşerek sakatlandı. Kolu çıkan Yusuf Emre Fırat’ın, tedavi için hastaneye götürüldüğü bildirildi.

Haberin Devamı