31.03.2024 - 20:30 | Son Güncellenme:
Yunanistan Süper Ligi'nde PAOK'a 3-2 mağlup olan Panathinaikos'ta teknik direktör Fatih Terim konuştu. Tecrübeli teknik direktör maçtan sonra yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
"Danimarka'nın en kötü hakemi buraya geldi. Yunan futbolu böyle kötü hakemleri hak etmiyor. Her şey bir tarafa, bu maça sadece 4 dakika ilave sürmek utanç verici. Rakibimizi tebrik ediyorum. Asla mazeret üretmiyorum ama böyle yabancı hakem gelecekse hiç gelmesin."
Friends' dizisinin yıldızı Jennifer Aniston'ın güvenlik ekibi, ünlü oyuncunun evde bulunduğu sırada malikanesinin kapılarını kırarak içeri giren bir adamı etkisiz hale getirdi. Saldırganın takıntılı paylaşımları ortaya çıkarken mahkemedeki tuhaf halleri dikkatleri çekti.