Galatasaray Fatih Terim uyardı! ‘Sevinin ama abartmayın’

Fatih Terim uyardı! ‘Sevinin ama abartmayın’

25.02.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Tarihi zafere karşın Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim temkinli....

Fatih Terim uyardı ‘Sevinin ama abartmayın’

Tarihi zafere karşın Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim temkinli.... Karşılaşma sonrası sarı-kırmızılılar büyük sevinç yaşarken, Fenerbahçe Ülker Stadyumu’nda soyunma odasında öğrencilerini karşısına alan deneyimli teknik adam futbolcularını uyardı.
Oyuncularına, “Çok önemli bir işe imza attınız. Sizlerden istediğim ve beklediğim ne varsa sahada sergilediniz. Sevinmek elbette hakkınız ama bunu abartmayalım. Önümüzde zor bir şampiyonluk mücadelesi var. Bu güzel galibiyetimizi şampiyonlukla taçlandırmalıyız. Bu yüzden konsantrasyonumuzu kaybetmeden yolumuza devam etmeliyiz” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

‘Fetih’ tişörtü önerisi
Derbi öncesi Fetih suresinden okuduğu ayetle olay olan ve taraftarı maç öncesi kenetlendiren başkan Mustafa Cengiz’e ilginç bir öneri geldi. Sarı-kırmızılılarda taraftar ve kongre üyeleri, Cengiz’in çok konuşulan yanıtının galibiyetle anlamlı hale geldiği görüşünde birleşirken, bu temayla ilgili tişört talebinde bulundular. İdareciler bununla ilgili bir araştırma yaparken, pazarlama departmanının bununla ilgili harekete geçmesi bekleniyor.

Mario Jardel: Porto ve Galatasaray’ın Ortak Değeri