Galatasaray Fatih Terim'den Celil Yüksel sürprizi

Fatih Terim'den Celil Yüksel sürprizi

23.04.2018 - 08:11 | Son Güncellenme:

Galatasaray U21 takımının oyuncusu Celil Yüksel Alanyaspor-Galatasaray U21 maçı kadrosundayken Fatih Terim tarafından sürpriz bir şekilde A Takım kadrosuna çağrıldı.

Fatih Terimden Celil Yüksel sürprizi

Galatasaray'ın Alanyaspor'u 3-2 mağlup ettiği maçın kadrosuna teknik direktör Fatih Terim U21 kadorsundan Celil Yüksel'i de aldı. Bu sezon başında Galatasaray ile 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalayan Celil Yüksel oyun stili ile Luka Modric'i andırıyor.

Haberin Devamı

Celil Yüksel'in büyük heyecanı

Celil Yüksel Alanyaspor - Galatasaray U21 maçı için takımıyla Alanya'ya gitmişti. Tolga Ciğerci'yi Alanyaspor maçının kadrosuna almayan Fatih Terim uzun süredir yakından takip ettiği genç oyuncuyu A takım kadrosuna aldı. U21 takımıyla forma giymeyi bekleyen Celil Yüksel A Takım kadrosuna alınınca büyük heyecan yaşadı.

Luka Modric'e benzetiliyor

Sezon başında 3 yıllık profesyonel sözleşme imzalanan orta sahaya oyuncusu bu sezon U21 takımında 26 maçta forma giydi ve 2 gol attı. Celil Yüksel sezon başından bu yana A takımla idmanlara çıkıyordu. Genç oyuncu Fatih Terim'in önümüzdeki sezon için kadroda düşündüğü isimlerin başında geliyor. Celil oyun stili ve fiziği ile Real Madrid'in Hırvat oyuncusu Luka Modric'e benzetiliyor.

Haberin Devamı

(Fanatik)

Yazarlar