Şampiyonlar Ligi Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi finali için sürpriz tahmin! Hakan Çalhanoğlu övgüsü

Fatih Terim'den Şampiyonlar Ligi finali için sürpriz tahmin! Hakan Çalhanoğlu övgüsü

08.06.2023 - 16:20 | Son Güncellenme:

Fatih Terim, İstanbul'da oynanacak Manchester City-Inter maçı için Di Marzio'ya açıklamalarda bulundu. Terim, Hakan Çalhanoğlu'ndan övgüyle bahsetti.

Fatih Terimden Şampiyonlar Ligi finali için sürpriz tahmin Hakan Çalhanoğlu övgüsü

Manchester City ile Inter, 10 Haziran Cumartesi günü Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak. Dev finale İstanbul Atatürk Olpimpiyat Satadyumu ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

Dev final öncesi Galatasaray ve A Milli Takım'ın eski teknik direktörlerinden Fatih Terim, Gianluca Di Marzio'ya önemli açıklamalarda bulundu. Terim sürpriz bir final tahmininde bulunurken Hakan Çalhanoğlu'ndan övgüyle bahsetti.

Napoli'yi 33 yıl sonra şampiyon yapan Luciano Spalletti hakkında da konuşan Fatih Terim, tecrübeli teknik adam ile aralarında geçen diyaloğu aktardı.

Fatih Terimden Şampiyonlar Ligi finali için sürpriz tahmin Hakan Çalhanoğlu övgüsü

"FIORENTINA'YA YAZIK OLDU"

İtalyan basınına verdiği her röportajında Fiorentina'dan bahseden Fatih Terim, Mor Menekşeler'in West Ham United ile oynadığı UEFA Konferans Ligi finalini değerlendirdi. Terim, "Fiorentina için çok yazık çünkü finale kadar harika bir iş çıkardılar. Taraftarları ve tarihleri ​​için kazanmayı hak ettiler." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MANCHESTER CITY-INTER FİNALİ İÇİN SÜRPRİZ TAHMİN

Fatih Terim, 10 Haziran Cumartesi günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finali için de açıklamalarda bulundu. Manchester City ile Inter'i karşı karşıya getirecek dev final için görüşerini aktaran Terim, A Milli Takım'dan öğrencisi olan Hakan Çalhanoğlu'ndan da övgüyle bahsetti.

Fatih Terimden Şampiyonlar Ligi finali için sürpriz tahmin Hakan Çalhanoğlu övgüsü

Fatih Terim, Manchester City-Inter finali öncesi şu öngörüde bulundu:

"Inzaghi'nin takımı Manchester City'yi yenebilir. Çalhanoğlu'na sahipler, onu çok iyi tanıyorum. Çok ilginç bir takımlar, City için kolay olmayacak. Finalleri asla bilemezsiniz."

TERİM: SPALLETTI İLE KONUŞTUK

Fatih Terim, Napoli'yi 33 yıl sonra İtalya'nın zirvesine taşıyan ve sonrasında Güney ekibi ile yollarını ayıran Luciano Spalletti hakkında da konuştu. Terim, "Spalletti benim harika bir arkadaşım. Dinlenmesi gerektiğini söyledi ve ben de ona beklemesini söyledim." ifadelerini kullandı.