Futbol Fenebahçe Transfer haberleri

Fenebahçe Transfer haberleri

24.05.2016 - 11:48 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe Transfer hazırlıklarına hız verdi. Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek takıma yeni isimler transfer etmek için kolları sıvadı. Peki Fenerbahçe takımında son dakika gelşmleleri neler? Transfer çalışmalarında hangi futbolcuların isimleri geçiyor. İşte ayrıntılar...

Fenebahçe Transfer haberleri

Fenerbahçe sezonunun bitmesininin ardından transfer çalışmalarına odaklandı. Fenerbahçe takımın Şampiyonlar Ligi için kadrosunu güçlendirmek yeni sezona güçlü takviyeler ile başlamak istiyor. Fenerbahçe'de listede hangi isimler yer alıyor. Son dakika gelişmeleri neler? Fenerbahçe transferde hangi stratejileri uygulayacak. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfere defans bölgesinden başlamayı planlıyor. Kadlec'in Sparta Prag'a imza atması ve Portekizli Bruno Alves'in hem yaşının ilerlemesi hemde performansı gönderilecekler listesinde olmasına sebep oldu. Bu isimler gönderilince Kjaer dışında stoper orjinli oyuncusu kalmayan Fenerbahçe'den Daniel Agger hamlesi geldi. Liverpool formasıyla kariyerinin zirvesine çıkan Danimarkalı stoper hem oyun sistemi hem de Simon Kjaer'in vatandaşı olması sebebi ile tercih edileceği konuşuluyor. Daniel Agger'in tek handikapı ise adele sakatlıkları sıkça yaşaması olarak gösteriliyor.

Agger Fenerbahçe için veda ediyor

Ligde şampiyonluğu kaptıran ve takım içerisinde 12 oyuncusuyla sözleşmesi bitecek F.Bahçe’de transfer harekatı emin adımlarla ilerliyor.

Haberin Devamı

Savunma hattında değişime gidecek olan sarı-lacivertlilerde en büyük aday olarak Daniel Agger ismi öne çıkıyor. Danimarka’da Brondby takımında oynayan 31 yaşındaki stoper Agger için özel bir transfer haberi yapıldı. Ekstra Bladet Gazetesi şef editörü Allan Olsen, Agger’in veda hazırlığında olduğunu yazdı.

Fenebahçe Transfer haberleri

Agger’in kariyerinde ikinci kez yurt dışına açılacağını kaydeden Ekstra Bladet gazetesi, Brondby’de geri sayımın başladığını aktardı. Danimarka kulübünün yeni bir projeyle sözleşmesi biten Agger’in kapısını çaldığı ancak beklenen cevabı alamayacağını kaydetti.

Agger’in Fenerbahçe’den resmi bir teklif aldığı belirtilirken, yeni bir heyecan aradığı ve son kez Avrupa’ya çıkma şansını kaçırmayacağı aktarıldı. Ayrıca Daniel Agger’in artık kupa kazanmak ve şampiyonluklar istediği de yazıldı.

Feghouli'de mutlu son!

Arsenal, Milan, Tottenham, Roma ve İnter’in de peşinde olduğu Cezayirli yıldız, kendisine en cazip teklifi sunan Fenerbahçe’yi seçti Sarı-lacivertli kulüple görüşmek için Cezayir Milli Takımı hocası Gourcouff’tan özel izin alan Sofiane Feghouli’nin bir hafta içinde imza atacağı ifade edildi

Fenerbahçe transferde ilk bombayı patlatmak üzere. Sarı-lacivertli kulübün, uzun süredir peşinde olduğu Sofiane Feghouli konusunda dev bir adım attığı ortaya çıktı. Sözleşme yenilemediği için Valencia'da kadro dışı kalan Cezayirli oyuncuya Fenerbahçe'nin yanı sıra Milan, İnter, Roma, Tottenham ve Arsenal da talipti. Feghouli'nin menajeri Habib Antar tüm bu kulüplerin tekliflerini aldı. Bonservis bedeli bulunmayan Feghouli'ye en yüksek rakamı F.Bahçe'nin önerdiği belirtildi. Ancak asıl gelişme ise daha sonra yaşandı.

Haberin Devamı

Fenebahçe Transfer haberleri

Afrika Uluslar Kupası'nda 4 Haziran'daki Şeyseller maçı için Cezayir Milli Takım kadrosuna dahil edilen Feghouli'nin antrenmanlarda yer almaması dikkat çekti. Bunun nedeni ise Fransız medyası tarafından açıklandı. Le Buteur sitesinin haberine göre 27 yaşındaki sağ kanat, Fenerbahçe ile görüşmek için milli takımdaki hocası Christian Gourcouff'tan özel izin aldı. İdmanlara bu yüzden katılmayan Feghouli'nin Fenerbahçe'ye çok yakın olduğu ve bir hafta içinde kesin kararını vererek sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

Visca Fenerbahçe'ye!

Türkiye Kupası Finali’nin ardından büyük bir transfer atağına kalkması beklenen Fenerbahçe, yabancı yıldızların yanına bir de Süper Lig’den yıldız ekledi: Edin Visca.

Haberin Devamı

Fenebahçe Transfer haberleri

Fenerbahçe için transferde yurt içinede yöneleceği verilen bilgiler arasında. Bu yıl büyük sükse yapan Başakşehir'in yıldızlaşan ismi Edin Visca'da Fenerbahçe'nin transfer hedefleri arasında gösteriliyor. 1990 doğumlu Bosna-Hersek'li oyuncu 2011 yılında Başakşehir'in kadrosuna katılmıştı. Bu sezon inanılmaz bir performans sergileyen Edin Visca ligi 17 golle tamamladı. Markovic'in kalıp kalmayacağının belirsizliği Visca transferini daha belirgin kılıyor.

İspanyollar ve Trabzon...

Kısa süre önce İspanyol ekibi Sevilla’nın teklif sunduğu, Trabzonspor’un da talip olduğu Visca’nın Fenerbahçe seçeneği ortaya çıktığında rotasını Kadıköy’e çevireceği de yakın çevresinin verdiği bilgilerden. Öte yandan başarılı futbolcu için Başakşehir’e Fenerbahçe’nin paranın yanı sıra kadrosundan bazı oyuncuları da takas olarak önereceği iddia edildi.

Yazarlar