Fenerbahçe Fener’in işi ‘sakat’

Fener’in işi ‘sakat’

29.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Antalya maçı öncesinde savunmada yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadro kurmakta zorlanıyor. Defansın bel kemiği Egemen maç kadrosuna alınmazken, Yobo’nun da tam iyileşmeden sahaya çıkmak istememesi Kocaman’ın canını sıktı

Fener’in işi ‘sakat’

YUSUF KOBAL

Fenerbahçe bu sezon sakatlıktan çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Lig başlangıcından bu yana belini doğrultamayan sarı-lacivertlilerde şimdi de Medical Park Antalyaspor maçı öncesinde sıkıntılar arttı.

Haberin Devamı

Özellikle savunmada bu konuda sıkıntı yaşayan Fenerbahçe’de Yobo tam olarak iyileşmeden şimdi de Egemen sakatlandı. Antalyaspor maçı öncesi defansına nasıl şekil vereceğini düşünen Teknik Direktör Aykut Kocaman, Limassol maçında ayağına aldığı iki darbeden dolayı adalesinde gerilme olan Egemen’i de maç kadrosuna almadı.

Yobo, sakatlığı geçmesine karşın, Antalyaspor maçını oynamadan geçip, tam olarak iyileşmek istedi, teknik heyetin canını sıktı. Meireles’in sakatlığı nedeniyle son maçlarda orta alanda da sorun yaşayan sarı-lacivertlilerde savunma kurgusu maç saatinde netleşecek.

Yobo, Egemen’in sakatlıkları, ligdeki önemli Antalyaspor maçı öncesi Kocaman’ı farklı bir arayışa iterken, Mehmet Topal ve Mehmet Topuz da kadroda yer almadı. Bütün kurgusu bozulan Aykut Kocaman’ın defansta Bekir-Serdar ikilisine görev vermesi bekleniyor.

Yazarlar