Basketbol Fener tat vermedi

Fener tat vermedi

27.09.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Ülker, Gloria Cup’ta, CSKA Moskova’nın ardından Olimpiakos karşısında da varlık gösteremedi, turnuvayı 4. sırada bitirirken, kötü oyunuyla tedirgin etti.

Fener tat vermedi

Gloria Cup’ın son gününde üçüncülük maçına çıkan Fenerbahçe Ülker, Olimpiakos’a 69-60 yenildi. Bir gün önce CSKA Moskova’ya farklı yenilen temsilcimiz, Kenan ve Serhat’ın basketleriyle ilk çeyreğini 15-12 geride bitirdiği maçın ikinci periyodunda dağıldı.

Haberin Devamı

Savunmada hiç varlık gösteremeyen temsilcimiz, soyunma odasına 38-29 geride gitti. İkinci yarıda da kontrol hep Yunan ekibinin elindeydi. Temsilcimizin hücumda yaşadığı sıkıntıyı iyi değerlendiren ve farkı giderek yükselterek, son çeyreğe de 59-42 galip giren Olimpiakos, salondan da 69-60 galip ayrıldı ve Gloria Cup’ı 3. sırada tamamladı. Oynadığı 3 maçtan 1 galibiyet çıkaran Fenerbahçe Ülker ise dördüncü oldu. İlk iki maçını kaybeden Anadolu Efes ise beşincilik maçında Kızılyıldız’ı 76-59 yenmeyi başardı.

Şampiyon CSKA

Gloria Cup’ta şampiyon Rus ekibi CSKA Moskova oldu. CSKA, İspanya’dan Unijaca Malaga’yı finalde 88-84 yenerek mutlu sona ulaştı. Final müsabakasının En Değerli Oyuncusu, maçı 21 sayıyla tamamlayan CSKA Moskova’nın Sırp oyun kurucusu Milos Teodosic oldu.

Yazarlar