Futbol Fenerbahçe-AEK Larnaca maçının hakemi belli oldu

Fenerbahçe-AEK Larnaca maçının hakemi belli oldu

04.10.2022 - 12:27 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de berabere biten Beşiktaş derbisi sonrası Fenerbahçe yönünü Avrupa'ya çevirdi. Sarı-Lacivertli ekibin evinde AEK Larnaca ile oynayacağı mücadelenin hakemi belli oldu.

Fenerbahçe-AEK Larnaca maçının hakemi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü haftasında Fenerbahçe'nin, evinde AEK Larnaca ile oynayacağı mücadelede İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Chris Kavanagh düdük çalacak.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü haftasında Güney Kıbrıs ekibi AEK Larnaca ile 6 Ekim Perşembe günü saat 22.00’da Ülker Stadı'nda karşılaşacak. Bu müsabakayı İngiliz hakem Chris Kavanagh yönetecek. Kavanagh’ın yardımcılıklarını Daniel Cook ve Harry Lennard yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Robert Jones olacak.

Fenerbahçe - AEK Larnaca maçında VAR koltuğunda Peter Bankes oturacak. Bankes'e AVAR olarak da Jarred Gavan Gillett eşlik edecek.

SİVASSPOR'A İSPANYOL HAKEM

UEFA Avrupa Konferans Ligi G Grubu üçüncü hafta maçında Sivasspor, 6 Ekim Perşembe günü Kosova temsilcisi Ballkani ile karşılaşacak. Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda saat 19.45’te başlayacak mücadelede İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jose Luis Munuera düdük çalacak.

Haberin Devamı

Munuera’nın yardımcılıklarını Inigo Prieto ve Antonio Ramon Martinez Moreno yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Jorge Figueroa Vazquez olacak.

BAŞAKŞEHİR'İN MAÇINI RADU PETRESCU YÖNETECEK

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu üçüncü haftasında Medipol Başakşehir'in, deplasmanda Rigas Futbola Skola (RGS) ile oynayacağı mücadelede Romanya Futbol Federasyonu’ndan Radu Petrescu yönetecek.
Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu üçüncü maçında Letonya ekibi RGS ile 6 Ekim Perşembe günü TSİ 22.00’da Skonto Stadı'nda karşılaşacak. Bu müsabakayı Radu Petrescu yönetecek. Petrescu’nun yardımcılıklarını Radu Ginguleac ve Mircea Mihail Grigoriu yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Marcel Birsan olacak.

Yazarlar