Fenerbahçe Fenerbahçe, Alexander Djiku'yu kadrosuna kattığını açıkladı!

Fenerbahçe, Alexander Djiku'yu kadrosuna kattığını açıkladı!

10.07.2023 - 19:09 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattığını açıkladı.

Fenerbahçe, Alexander Djikuyu kadrosuna kattığını açıkladı

Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, savunma hattına takviye yaptı. Sarı-lacivertliler, Ganalı stoper Alexander Djiku'yla anlaşma sağladı. Süper Lig devi, 28 yaşındaki savunmacıyla 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Fenerbahçemiz, Fransız asıllı Ganalı milli stoper Alexander Djiku’yu 3+1 yıllığına kadrosuna kattı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yöneticimiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı. Alexander Djiku’ya ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz" denildi.

ALEXANDER DJIKU KİMDİR?

Bastia altyapısında yetişen Alexander Djiku, 2017-2018 sezonunda 2 milyon euro bedelle Caen'in yolunu tuttu. Strasbourg, 2019-2020 sezonu başında 4 milyon 500 bin euroluk bedelle başarılı stoperi kadrosuna dahil etti.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Alexander Djiku'nun güncel piyasa değeri 8 milyon euro. Gana Milli Takımı'nda 21 maça çıkan 28 yaşındaki stoper, 1 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Yazarlar