Fenerbahçe Fenerbahçe aradığı golcüyü bir türlü bulamadı!

Fenerbahçe aradığı golcüyü bir türlü bulamadı!

02.09.2022 - 09:22 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de forvet transferi gündemde. Son olarak Maxi Gomez ile ilgilenen sarı-lacivertliler yıldız ismin Trabzon'a imza atmasıyla hayal kırıklığı yaşadı. Ali Koç döneminde yüze yakın transfer gören Fenerbahçe, bir türlü aradığı golcüyü bulamadı. Öte yandan sarı-lacivertlilerin listesinde bulunan 4 isim belli oldu.

Fenerbahçe aradığı golcüyü bir türlü bulamadı

Ali Koç döneminde yüze yakın transfer gören Fenerbahçe, bir türlü aradığı golcüyü bulamadı.

Haberin Devamı

Slimani ve Frey ile başlayan macerada dünya çapında çok isim gündeme geldi ancak hayaller hiç gerçeğe dönüşmedi. Bu sezon da 8 yabancıya imza attıran sarı lacivertliler çok sayıda golcüyle dirsek teması kurmasına rağmen henüz camiayı coşturacak bir hamle yapamadı.

GOMEZ TRABZON'A

Andrea Belotti, Alassane Plea, Artem Dyzuba, Alexander Sörloth gibi Maxi Gomez de suya düştü.

Trabzonspor, La Liga ekibi Valencia oyuncusu Maximiliano Gomez Gonzalez’i renklerine bağladı. Trabzonspor’dan Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Valencia ile transferinde anlaşılan Maximiliano Gomez için kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak 4 taksit halinde 3 milyon Euro ödenecek. Gomez’in başka bir kulübe transfer olması halinde Valencia’ya ayrıca, transfer olduğu kulübe ödenecek bedeller düşüldükten sonra kalan kısmının yüzde 25’i kadar ödeme yapılacak” denildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe aradığı golcüyü bir türlü bulamadı

3+1 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI
3+1 yıllık anlaşma yapılan Uruguaylı santrafora ise her yıl için 1 milyon 750 bin Euro, her bir sezon için şarta bağlı olmak üzere prim ve Trabzonspor’a ait opsiyon hakkının kullanılması halinde 2025-26 futbol sezonunda 1 milyon 750 bin Euro ödenecek. Gomez’in menajerine de ayrıca futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının yüzde 5’i oranında ödeme yapılacak.

ARANAN GOLCÜ BULUNAMADI
Kimisinin yıllık ücreti çok geldi. Kiminin kulübü ikna olmadı. Kimisinden ise Fenerbahçe vazgeçti.

ALİ KOÇ YURT DIŞINDA
Maxi Gomez'in Trabzonspor'a transferinden sonra tarftarlar büyük hayal kırıklığına uğradı. Yurt dışındaki başkan Ali Koç'un bizzat yürüttüğü görüşmelerle flaş bir transfere hazırlandığı belirtilse de tansiyon imza atılmadan düşecek görünmüyor.

LİSTEDE 4 İSİM
Listedeki isimlerin, Luis Muriel (31), Antony Martial (26), Sardar Azmoun (27) ve Michy Batshuayi (28) olduğu iddia ediliyor.

ALİ KOÇ DÖNEMİNDE ALINAN GOLCÜLER

Islam Slimani: 25 maç 5 gol
Michael Frey: 23 maç 5 gol
Allahyar Sayyadmanesh: 3 maç
Mevlüt Erdinç: 19 maç 4 gol
Vedat Muriqi: 36 maç 17 gol
Mergim Berisha: 32 maç 8 gol
Kemal Ademi: 8 maç 1 gol
Papiss Cisse: 28 maç 5 gol
Mbwana Samatta: 33 maç 6 gol
Enner Valencia: 76 maç 32 gol
Mame Thiam: 34 maç 8 gol
Serdar Dursun: 47 maç 17 gol

Haberin Devamı

Yazarlar