Fenerbahçe Fenerbahçe aradığı hücumcuyu İskoçya'da buldu! Rıdvan Yılmaz transfer için referans oldu

Fenerbahçe aradığı hücumcuyu İskoçya'da buldu! Rıdvan Yılmaz transfer için referans oldu

27.04.2023 - 19:21 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için kadro planlamasına başladı. Sarı-lacivertlilerin bu doğrultuda gündemine İskoçya'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu aldığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği başarılı oyuncuya Rıdvan Yılmaz'ın referans olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe aradığı hücumcuyu İskoçyada buldu Rıdvan Yılmaz transfer için referans oldu

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerin gelecek sezon için sürpriz bir ismi transfer listesine dahil ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği başarılı oyuncu için Rıdvan Yılmaz'ın devreye girdiği kaydedildi. A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen genç sol bekin, tecrübeli futbolcuya transfer için olumlu referans verdiği aktarıldı. İşte transfer gelişmesinin ayrıntıları...

ALTAY'LA YENİ SÖZLEŞME İMZALANDI

Fenerbahçe'de gelecek sezon adına ilk iç transfer hamlesi kısa bir süre önce yapıldı. Takım kaptanı Altay Bayındır ile yeni sözleşme imzalandı. 25 yaşındaki eldivenle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzalandı.

Fenerbahçe aradığı hücumcuyu İskoçyada buldu Rıdvan Yılmaz transfer için referans oldu

PAZARLIKLAR SÜRÜYOR

Sarı-lacivertlilerde yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek diğer oyuncularla da pazarlıklarını hızlandırdı. Miha Zajc ve Enner Valencia ile yeni sözleşme pazarlıklarının devam ettiği kaydedildi. Fenerbahçe'nin iki oyuncuyla da yeni sözleşme imzalamakta kararlı olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

RYAN KENT SÜRPRİZİ

Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon adına gündemine sürpriz bir ismi dahil etti. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; İskoçya ekibi Rangers'ta forma giyen Ryan Kent için Fenerbahçe devreye girdi.

Fenerbahçe aradığı hücumcuyu İskoçyada buldu Rıdvan Yılmaz transfer için referans oldu

Sarı-lacivertlilerin 26 yaşındaki sol kanat oyuncusunu transfer etmek istediği belirtildi.

RIDVAN YILMAZ REFERANS OLDU

Ryan Kent'in Türkiye ve Fenerbahçe için olumlu referans aldığı kaydedildi. Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rıdvan Yılmaz, Allan McGregor ile Keny Miller'ın Ryan Kent'e olumlu rapor verdiği aktarıldı.

Fenerbahçe aradığı hücumcuyu İskoçyada buldu Rıdvan Yılmaz transfer için referans oldu

26 yaşındaki oyuncunun sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olmasının sarı-lacivertliler için belirleyici bir opsiyon olduğu belirtildi. Ryan Kent bu sezon Rangers'ta 43 resmi maçta forma şansı buldu. İngiliz oyuncu bu müsabakalarda rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Tecrübeli sol kanat oyuncusu aynı zamanda takım arkadaşlarına 10 asist yaptı.

LIVERPOOL ALTYAPISINDA YETİŞTİ

İngiltere Milli Takımı'nda hiç forma giyemeyen Ryan Kent'in güncel piyasa değeri 11 milyon euro. Liverpool'da futbola başlayan İngiliz oyuncu daha sonra Coventry City, Barnsley, Freiburg ve Bristol City'de kiralık olarak forma giydi. Rangers, 2019-2020 sezonu başında Ryan Kent için 7 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Haberin Devamı

26 yaşındaki İngiliz oyuncu, 2020-2021 sezonunda Rangers'ta İskoçya Premiership şampiyonluğu ve 2021-2022 sezonunda İskoçya Kupası şampiyonluğu yaşadı. Profesyonel kariyerinde 335 resmi maçta forma giyen İngiliz futbolcu, 47 gol ve 71 asist üretti.

Yazarlar