Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan hakeme tepki! Maxi Gomez açıklaması

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan hakeme tepki! Maxi Gomez açıklaması

09.08.2022 - 01:41 | Son Güncellenme:

Beraberliği yol kazası olarak değerlendiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 3-3 sona eren Ümraniyespor maçının ardından hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya tepki gösterdi. Başkan Ali Koç ayrıca transferi gündemde olan Maxi Gomez ile ilgili de konuştu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan hakeme tepki Maxi Gomez açıklaması

Spor Toto Süper Lig'in ilk maçında Ümraniyespor'la 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, sonucu yol kazası olarak değerlendirdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, "Panik olacak hiçbir şey yok, bu başlangıç hayırlı olabilir. Bugün alınan sonuç bir yol kazasıdır. Bana da pozisyon net dışarıda gibi geldi. VAR'da da bayağı bir zaman harcandı. Hakem kötüydü ama bizim oynadığımız oyun da kötüydü. Hakemin ne olduğuna girmeme gerek yok. Hakeme bu kadar konsantre olmaya da gerek yok.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan hakeme tepki Maxi Gomez açıklaması

'90 DAKİKAYA BU KADAR HATA SIĞDIRMAK BECERİ İSTER'

Kötü performans sergiledik, ama bu hakem performansı da kabul edilemez. Burada iki tane Avrupa maçı gördük, orada da gördünüz hakemleri. 90 dakikaya bu kadar hata sığdırmak da beceri ister" dedi.

EKSİKLERİMİZİ GÖRMEMİZ AÇISINDAN HAYIRLI SONUÇ OLDU'

Haberin Devamı

Takıma güven aşılayan Başkan Ali Koç, "Hocamıza, ekibine, takımımıza sonuna kadar güveniyorum. Daha yolun başındayız. Panik yapacak hiçbir şey yok. Dediğim gibi belki de eksiklerimizi görmemiz açısından hayırlı bir sonuç oldu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan hakeme tepki Maxi Gomez açıklaması

MAXI GOMEZ SÖZLERİ

Transfer çalışmaları ile ilgili de konuşan sarı-lacivertli kulübün Başkanı, "İmza atmadan isim açıklamayız. Maxi Gomez diyorsunuz, bugüne kadar bize neler yakıştırıldı! Sadece bize de değil, diğer takımlara da! Kamuoyu transfer istiyor değil. Bu yumurta-tavuk meselesi. Bazı medya mensupları, menajerlerle iş yapıyor. Forvet en pahalı pozisyon. Maddi sıkıntı olunca, istediğinizi yapamazsınız. Transferin son döneminde çok farklı şeyler oluyor. Biz de onu bekliyoruz" yorumunu yaptı.

'KURAL DEĞİŞİKLİĞİ ÇOK DOĞRU'

TFF'nin yabancı kuralıyla alakalı projesiyle ilgili de Ali Koç şunları söyledi: "Yabancı sayımız, kurallar ne diyorsa o olacaktır. Çok doğru bir kural değişikliği oldu. Sayın Süleyman Hurma'nın fikriydi, doğru bir karardı. Bu yüzden de TFF olumlu baktı. Hayırlısı olsun."

Haberin Devamı