Fenerbahçe Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan mağlubiyet tepkisi! 'Kabul edilemez'

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan mağlubiyet tepkisi! 'Kabul edilemez'

01.12.2023 - 21:02 | Son Güncellenme:

Nordsjaelland'a 6-1 mağlup olan Fenerbahçe, Süper Lig'deki Sivasspor maçı hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertlilerin antrenmanına Başkan Ali Koç ziyarette bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan mağlubiyet tepkisi Kabul edilemez

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Nordsjaelland maçının ardından bugün gerçekleştirilen antrenmanı yerinden takip etti. Can Bartu Tesisleri'nde futbolcularla görüşen Ali Koç, mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu dile getirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Fenerbahçemiz, Trendyol Süper Lig’in 14.haftasında 4 Aralık Pazartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde EMS Yapı Sivasspor ile oynayacağız maçın hazırlıklarına bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde yaptığı idmanla başladı. Başkanımız Ali Y. Koç ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Selahattin Baki ve Ahmet Ketenci, Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne gelerek antrenman öncesinde takımımızla bir toplantı yaptı. Dün akşam alınan mağlubiyetin kabul edilemez olduğunu ifade eden Başkanımız, takımın böyle bir maçın ardından büyük bir reaksiyon göstermesini beklediğini oyunculara iletti. Takım olarak birlikte kaybedilip, birlikte kazanıldığının altını çizen Başkanımız Ali Y. Koç, takımda yüksek kariyerli ve tecrübeli oyuncuların bulunduğunu, onların önderliğinde yeniden bir galibiyet serisi yakalayan takım kimliğine bürüneceklerine inandığını söyledi."

Haberin Devamı

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçlarla tamamlandı. Dün Nordsjaelland ile oynanan maçta ilk 11’de görev alan oyuncular ise antrenmanı rejenerasyon çalışmasıyla noktaladı. Fred antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Fenerbahçe, Sivasspor maçının hazırlıklarına 2 Aralık Cumartesi günü yapacağı çalışmayla devam edecek.