Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes öncesi taraftara müjde! Dev maç şifresiz...

Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes öncesi taraftara müjde! Dev maç şifresiz...

26.02.2021 - 09:36 | Son Güncellenme:

Turkish Airlines EuroLeague'in 26. haftası, Türk derbisine sahne olacak, Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes’i ağırlayacak. Fenerbahçe Beko, 10 maçtır kazanıyor. Anadolu Efes son 7 haftada 6 galibiyet aldı. Formda iki ekibin kıran kırana geçecek mücadelesi şifresiz yayınlanacak..

Fenerbahçe Beko- Anadolu Efes öncesi taraftara müjde Dev maç şifresiz...

Turkish Airlines EuroLeague'in 26. haftası, Türk derbisine sahne olacak. Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes galibiyet için kozlarını paylaşacak. Sezona beklentilerin çok uzağında başlayan Fenerbahçe Beko, ilk 15 haftada sadece 5 maç kazanabilmişti. Ardından önemli bir toparlanma süreci yaşayan sarı-lacivertliler, üst üste 10 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes ise ligde son 9 karşılaşmasında sadece 2 kez yenildi. Mücadele öncesi Fenerbahçe Beko, 15 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 7. sırada bulunuyor. Anadolu Efe ise 14 galibiyet ve 10 mağlubiyetle 8. sırada yer alıyor. İki takım arasında Turkish Airlines EuroLeague'in 2. haftasında Anadolu Efes’in ev sahipliğinde oynanan karşılaşmayı, Fenerbahçe Beko 80-71 kazanmıştı.

DEV MAÇ ŞİFRESİZ
EuroLeague tarafından “haftanın maçı” olarak seçilen ve Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 20:45’te başlayacak ve beIN Sports Haber ekranlarından naklen yayınlanacak.

Karşılaşmayı Angel Miguel Perez, Olegs Latisevs, Anne Panther hakem üçlüsü yönetecek. Turkish Airlines Euroleague’in 25. haftasında Anadolu Efes, Yunanistan’ın Olympiacos takımını Sinan Erdem Spor Salonu’nda 76-53 mağlup etmiş, Fenerbahçe Beko ise Almanya’nın Alba Berlin takımını evinde 89-84 yenmişti.

Haberin Devamı

KOKOSKOV: BÜYÜK SAYGI DUYUYORUZ
Zorlu mücadele öncesinde Fenerbahçe Beko Başantrenörü Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu. Rakiplerine büyük saygı duyduklarını belirten Kokoskov, "EuroLeague’de en iyi basketbolu oynayan ekiplerden biriyle karşılaşacağız. Anadolu Efes, uzun süredir birlikte oynayan ve oyun planlarını parkeye doğru bir şekilde yansıtabilen bir ekip. Topa yön veren, yaratıcı ve şutör özelliklere sahip birçok oyuncuları var. Saha içi yerleşimini harika yapıyorlar. Onlara büyük saygı duyuyoruz. Oynadığımız son maça göre neleri değiştirmemiz gerektiğini biliyoruz. Aynı zamanda iki takımda da o tarihten itibaren birçok değişiklik olduğunun da bilincindeyiz. Temel konulara dikkat etmeli, bireysel olarak sorumluluk almalı ve oyun planımıza sadık kalmalıyız" ifadelerini kullandı.