Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Litvanya deplasmanında galibiyet peşinde! Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Litvanya deplasmanında galibiyet peşinde! Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

05.01.2023 - 15:22 | Son Güncellenme:

THY Euroleague'de 17. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko ilk devrenin son maçında Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas'a konuk olacak. Geride kalan 16 haftada 10 galibiyet 6 mağlubiyet alan temsilcimiz 5. sırada yer alıyor. Peki Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Litvanya deplasmanında galibiyet peşinde Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

THY Euroleague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko ilk devrenin son maçında Litvanya deplasmanında Zalgiris Kaunas'a konuk olacak. Geride kalan 16 haftada 10 galibiyet ve 6 mağlubiyet sonucu 26 puan toplayan temsilcimiz 5. sırada yer alıyor. Son haftalarda yaşadığı kayıplar ile zirveden uzaklaşan temsilcimiz ilk devreyi galibiyet ile taçlandırmak istiyor. Peki Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BEKO-ZALGİRİS KAUANAS MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas maçı saat 21:00'de başlayacak. Mücadele S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

FENERBAHÇE SON 4 MAÇINI KAYBETTİ!

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko, THY Euroleague'de çıktığı son 4 müsabakadan mağlubiyet ile ayrıldı.

 

Yazarlar