Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis'ten rekor sonrası tepki! 'Sanırım yeterince iyi değildi'

Fenerbahçe Beko'da Nigel Hayes-Davis'ten rekor sonrası tepki! 'Sanırım yeterince iyi değildi'

30.03.2024 - 12:19 | Son Güncellenme:

EuroLeague'in 32. haftasında Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i 103-68 mağlup eden Nigel Hayes-Davis tarihi bir performans ortaya koymuştu. Yıldız basketbolcu maçın ardından sosyal medya hesabından basın mensuplarına tepki gösterdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Bekoda Nigel Hayes-Davisten rekor sonrası tepki Sanırım yeterince iyi değildi

Turkish Airlines EuroLeague'in 32. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ALBA Berlin'i konuk etti. Sarı-lacivertliler karşılaşmadan 103-68'lik skorla galip ayrılırken Nigel Hayes-Davis tarihi bir performans gösterdi.

Haberin Devamı

EUROLEAGUE REKORU KIRDI, LARKİN'İ GEÇTİ

Fenerbahçe Beko'nun 50 sayıyla en skorer ismi olan Nigel Hayes-Davis, kariyer rekorunu kırdığı bu performansla modern EuroLeague tarihinin de bir maçta en yüksek skor üreten ismi oldu.

Önceki rekor, 49 sayıyla bir diğer temsilcimiz Anadolu Efes'in yıldızı Shane Larkin'e aitti.

Bunların yanı sıra ABD'li oyuncu, ilk çeyrekte attığı 18 sayıyla Fenerbahçe Beko formasıyla bir maçın bir periyodunda en yüksek skora ulaşan oyuncu oldu. Nigel Hayes-Davis'in toplam 50 sayısı ise Fenerbahçe Beko'nun modern tarihinde bir maçta en çok skor üreten oyuncu unvanını almasını da sağlamış oldu.

MVP SEÇİLDİ

Müsabakada rekor kıran ABD'li oyuncu Nigel Hayes-Davis, EuroLeague'de haftanın MVP'si de seçildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda Nigel Hayes-Davisten rekor sonrası tepki Sanırım yeterince iyi değildi

JASIKEVİCİUS'TAN TEPKİ GELMİŞTİ

Maçın ardından basın toplantısında Nigel Hayes-Davis'in performansına rağmen soru gelmemesi üzerine Başantrenör Sarunas Jasikevicius, şu sözlerle tepki göstermişti.

"50 sayıyla rekor kırılan (Nigel Hayes-Davis) bir maçtan sonra hiç soru olmaması çok üzücü. Türk basketbolu ve spor yazarları adına. Geçen hafta da benzeri oldu. Barcelona’yı yendik. Çok iniş çıkışlı ve inanılmaz hikayesi olan bir maçtı. Orada da üç soru vardı. İki tanesi twitter da yayınlanan sorularla ilgiliydi. Bilgi değildi. Onlarla ilgili yorumum istendi. Bugün Nigel rekor kırdı ve yine soru yok. Çok üzgünüm. Türk basketbolu ve basın adına çok üzücü bir gece"

REKORUN ARDINDAN TEPKİ GÖSTERDİ

Sarunas Jasikevicius'un ardından yıldız basketbolcu Nigel Hayes-Davis de sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi. 

Yıldız basketbolcunun paylaşımı şu şekilde:

"Sanırım yeterince iyi bir performans değildi... Muhtemelen bu tür bir oyunu daha önce görmüşlerdir."

Fenerbahçe Bekoda Nigel Hayes-Davisten rekor sonrası tepki Sanırım yeterince iyi değildi