Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'da sürpriz ayrılık! İşte Nemanja Bjelica'nın yeni adresi

Fenerbahçe Beko'da sürpriz ayrılık! İşte Nemanja Bjelica'nın yeni adresi

12.09.2023 - 13:31 | Son Güncellenme:

Yeni sezon için yıldız basketbolcuları renklerine bağlayan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık yaşandı. Sarı-lacivertli ekibe istediği geri dönüşü yapamayan Bjelica için resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Bekoda sürpriz ayrılık İşte Nemanja Bjelicanın yeni adresi

EuroLeague'de yeniden zirvede yer almak için iddialı bir kadro kuran Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Haberin Devamı

NETO'NUN SAKATLIĞI PLANLARI BOZDU

Fenerbahçe Beko'nun, yeni transferi Raul Neto, Brezilya Milli Takımı'ndayken şoke eden bir sakatlık yaşadı. Tecrübeli basketbolcu, Brezilya'nın İran ile oynadığı maçın 3. çeyreğinde skor 62-25'ken sakatlandı. Saha içerisinde tedavisi yapılan oyuncu daha sonra sedyeyle kenara alındı.

Fenerbahçe Bekoda sürpriz ayrılık İşte Nemanja Bjelicanın yeni adresi

Brezilya Basketbol Federasyonu, İran karşısında sakatlanan Fenerbahçe Beko oyuncusu Raul Neto'nun sağ dizinde patellar tendon kopması olduğunu açıkladı.

NETO YERİNE ZAGARS

Fransız basınında yer alan habere göre; Sarı-lacivertli ekip Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Arturs Zagars ile temaslarını sıklaştırdı.

Fenerbahçe Bekoda sürpriz ayrılık İşte Nemanja Bjelicanın yeni adresi

23 yaşındaki oyuncunun şu anda serbest konumda olması Fenerbahçe'nin işini kolaylaştırdığı belirtilirken iki tarafın büyük oranda anlaşma sağladığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

RESMEN AÇIKLANDI 

Fenerbahçe, Bjelica ile yolların ayrıldığını resmen açıkladı. Sarı-lacivertli ekipten yapılan açıklama şu şekilde: 

Fenerbahçe Beko’nun 2022-23 sezonu kadrosunda yer alan, daha önceki yıllarda da 2013-2015 sezonları arasında formamızı giyen sporcumuz Nemanja Bjelica ile yollarımız ayrılmıştır.

Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Nemanja Bjelica’ya teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz.

SÜRPRİZ AYRILIK

Luca D'Alessandro'nun iddiasına göre NBA macerasının ardından Fenerbahçe'ye dönen ancak geçtiğimiz sezon sakatlık sorunları nedeniyle çok fazla maça çıkamayan Bjelica, Kızılyıldız ile resmen anlaştı. Bjelica yeni sezonda alt yapısından yetiştiği Sırp ekibinde oynayacak.

Yazarlar