Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'dan Obradovic'e transfer çalımı! Yıldız basketbolcuyla anlaşma sağlandı

Fenerbahçe Beko'dan Obradovic'e transfer çalımı! Yıldız basketbolcuyla anlaşma sağlandı

21.07.2023 - 10:38 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Beko, transferde bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, Obradovic'in de istediği yıldız basketbolcuyla anlaşma sağladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Bekodan Obradovice transfer çalımı Yıldız basketbolcuyla anlaşma sağlandı

Sertaç Şanlı, Yam Madar, Sestina ve Papagiannis'i renklerine bağlayan Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe, bir bombayı daha patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekip, Partizan'ın da yakından takip ettiği yıldızla anlaşimaya vardı.

Haberin Devamı

YAM MADAR VE SERTAÇ ŞANLI VE SESTİNA HAMLELERİ

Yeni sezon hazırlıklarına hız veren Fenerbahçe, Barcelona'dan ayrılan Milli basketbolcu Sertaç Şanlı'yı renklerine bağlamıştı.

Geçtiğimiz gün kulüpten yapılan açıklamada "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımız, son olarak Barcelona forması giyen ve ülke basketbolumuzun en değerli uzun oyuncularından biri olan Sertaç Şanlı (2.12, 1991) ile iki yıllık anlaşmaya vardı." ifadelerine yer verildi.

Fenerbahçe Bekodan Obradovice transfer çalımı Yıldız basketbolcuyla anlaşma sağlandı

Sarı-lacivertli ekip ayrıca Partizan'dan ayrılan genç oyun kurucu Yam Madar ile de 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe ayrıca son olarak Türk Telekom forması giyen Nate Sestina'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Fenerbahçe, Sestina ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

PAPAGİANNİS TRANSFERİ OLAY YARATTI

Fenerbahçe Beko ayrıca, Panathinaikos ile sözleşmesi sona eren Georgios Papagiannis'i de renklerine bağladı. Sarı-lacivertli ekip, Yunan pivot Georgios Papagiannis ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını duyurmuştu.

Fenerbahçe Bekodan Obradovice transfer çalımı Yıldız basketbolcuyla anlaşma sağlandı

Ancak bu transfer olay yaratmış, Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabından Papagiannis ve Fenerbahçe başantrenörü Dimitris Itoudis’e yönelik çok sert açıklamalar yapmıştı.

Fenerbahçe, Papagiannis'in ardından bir transferde daha son aşamaya geldi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

SDNA'da yer alan habere göre Fenerbahçe Beko, son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen Raul Neto ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertli ekip, görüşmeler sonucunda yıldız basketbolcuyu ikna etti.

Fenerbahçe Bekodan Obradovice transfer çalımı Yıldız basketbolcuyla anlaşma sağlandı

CALATHES'İ ETKİLEYEBİLİR

Haberin detaylarında Neto’nun takıma katılması ile birlikte tecrübeli Yunan oyun kurucu Nick Calathes'in Fenerbahçe'ye veda edebileceği de belirtildi. 

OBRADOVİC DE İSTİYORDU

Sırp basınında yer alan haberlere göre oyun kurucu takviyesi yapmak isteyen Obradovic yönetimindeki Partizan da Raul Neto ile ilgileniyordu ancak tecrübeli basketbolcu Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı.