Futbol Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Konferans Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un Konferans Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

07.08.2023 - 15:21 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turunda rakiplerini saf dışı bırakarak yollarına devam eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, 3. ön eleme turunu da geçmeleri halinde play-off aşamasına kalacak. Temsilcilerimizin bugün gerçekleşen kura çekimiyle muhtemel rakipleri belli oldu.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirsporun Konferans Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yer alan temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, 2. ön eleme turundaki rakiplerini eleyerek 3. ön eleme turuna geçmeye hak kazanmıştı.

Haberin Devamı

3. ön eleme turunu da geçmeleri halinde play-off aşamasına kalacak olan temsilcilerimizin play-off aşamasındaki muhtemel rakipleri de bugün gerçekleşen olan kura çekimiyle belli oldu.

3. ÖN ELEME TURUNDA RAKİPLER BELLİ

3. ön eleme turunda Beşiktaş, Neftçi Bakü ile eşleşirken Fenerbahçe, Maribor ile Adana Demirspor ise Osijek ile eşleşti. Temsilcilerimiz bu turu da geçmeleri halinde gruplar öncesi son aşama olan play-off'ta mücadele etme şansı kazanacak.

PLAY-OFF EŞLEŞMELERİ ŞU ŞEKİLDE

  • Adana Demirspor / NK Osijek - Olympiacos / Genk

Adana Demirspor, Osijek'i elemesi halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Olympiacos-Genk eşleşmesinin mağlubu ile eşleşecek.

  • Beşiktaş / Neftçi Bakü - Aris / Dinamo Kiev

Neftçi Bakü ile karşılşaşacak olan Beşiktaş, rakibini elemesi halinde play-off turunda Aris-Dinamo Kiev eşleşmesinin galibiyle eşleşecek.

Haberin Devamı
  • Fenerbahçe / NK Maribor - Twente / Riga

Fenerbahçe ise 3. ön eleme turunda Maribor'u saf dışı bırakması halinde Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente-Riga eşleşmesinin galibiyle karşı karşıya gelecek.

PLAY-OFF İLKM MAÇI 24 AĞUSTOS'TA

Avrupa Konferans Ligi play-off turunda ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirsporun Konferans Ligi play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu