Karagümrükspor Fenerbahçe, Burak Kapacak'ı Fatih Karagümrük'e kiraladı

Fenerbahçe, Burak Kapacak'ı Fatih Karagümrük'e kiraladı

07.09.2022 - 17:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, genç oyuncu Burak Kapacak'ın Fatih Karagümrük'e kiralandığını açıkladı. Sarı-lacivertlilerden yapılan açıklamada anlaşmanın sezon sonuna kadar olduğu belirtildi.

Fenerbahçe, Burak Kapacakı Fatih Karagümrüke kiraladı

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Burak Kapacak'ın yeni adresi belli oldu. Sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu sezon sonuna kadar Fatih Karagümrük'e kiralandı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Burak Kapacak’ın 1 yıllık kiralık transferi konusunda VavaCars Fatih Karagümrük Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncumuza sakatlıktan uzak, başarılı bir sezon dileriz" denildi.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük'ten yapılan açıklamada ise, "Fenerbahçe'den 22 yaşındaki kanat oyuncusu Burak Kapacak'ı kiralık olarak renklerimize bağladık" ifadeleri kullanıldı.

Genç futbolcu bu sezon Jorge Jesus tarafından herhangi bir maçta görevlendirilmedi. 22 yaşındaki sağ kanat Rezerv Lig'de 1 maçta şans buldu. Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek Burak Kapacak'ın güncel piyasa değeri 900 bin euro olarak gösteriliyor.

Bursaspor altyapısından yetişen genç oyuncu, 2021-2022 sezonu başında 1 milyon 350 bin euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza atmıştı. Burak Kapacak, Fenerbahçe'de toplam 7 maçta forma giydi.

Yazarlar