Futbol Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

07.12.2015 - 14:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Celtic maçı ile UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilmek için oldukça önemli bir karşılaşma oynayacak. Fenerbahçe Celtic maçı için taraftarlar yayın bilgisini merak ediyordu.. Peki Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Karşılaşma şifreli mi yayınlanacak?

Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe Celtic maçı bu hafta nefesleri kesecek bir mücadeleye sahen olacak. Sarı-lacivertliler grupta 8 puanla ikinci sırada yer alırken, rakip Celtic 2 puanla son sırada bulunuyor. Taraftarlar Fenerbahçe Celtic maçının şifreli olup olmadığını merak ediyordu o soru cevap buldu. Peki Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam edebilmesi için Celtic maçında 1 puana ihtiyacı olan Fenerbahçe farklı bir kadro ile çıkacağı mücadele için tedbiri elden bırakmıyor. Grupta ikinci sırada bulunan sarı-lacivertli takım ilk maçta 2-2 berabere kaldığı Celtic’i yenerse gruptan çıkacak. Berabere kalması durumunda da Ajax’ın Molde ile yapacağı maçın skorunun önemi kalmayacak. Ancak; Fenerbahçe kaybederse, Ajax’ın Molde’yi yenmesi durumunda sarı-lacivertli ekip elenecek. Her ihtimali göz önünde bulunduran Fenerbahçe’de teknik heyet ve futbolcular işi sıkı tutuyor.

Takımın son maçlardaki kadrosundan zorunlu olarak 2, Van Persie iyileşmezse 3 farklı oyuncu ile sahaya çıkacak olan Pereira oyuncularına hiç bir şeyin garanti olmadığını anlatıyor. Futbolcular da Celtic maçını kazanarak gruptan lider çıkabilmenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye Belçikalı hakem
UEFA Avrupa Ligi'nde sarı-lacivertlilerin 10 Aralık Perşembe günü Celtic'le oynayacağı maçı, Belçikalı hakem Gumienny yönetecek Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda 10 Aralık Perşembe günü İskoçya'nın Celtic takımıyla oynayacağı son hafta maçını, Belçikalı Serge Gumienny yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamada, Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maça Belçika Futbol Federasyonu'nda Gumienny'nin atandığı belirtildi.

Karşılaşmada Gumienny'nin yardımcılıklarını Jimmy Cremens ve Thibaud Nijssen'in yapacağı ifade edildi. Maçın dördüncü hakemliğini Dirk Gilon, ilave yardımcı hakemliklerini ise Bart Vertenten ve Wim Smet'in üstleneceği kaydedildi.

Fenerbahçe Celtic maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Celtic maçı 10 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da oynanacak. Karşılaşma Tivibu Spor kanalından şifreli olarak yayınlanacak.

Hazırlıklar başladı, Van Persie takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 6. ve son hafta karşılaşmasında, 10 Aralık Perşembe günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde İskoç ekibi Celtic ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Dünkü Gaziantepspor maçının on birinde başlayan oyuncularımız rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer oyuncularımız ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5’e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Pas çalışmasının ardından antrenman çift kale maçla noktalandı.

Hakan Çinemre, Robin van Persie ve Raul Meireles, takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı. Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Mehmet Topuz ise bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı. Celtic maçı hazırlıkları yarın 11.00’de devam edecek.

Nani ve Kjaer cezalı
Fenerbahçe’de Celtic maçı öncesinde Kjaer ve Nani sarı kart cezalısı durumunda. Bu oyuncuların yerine stoperde Ba veya Mehmet Topal, kanatta ise Lazar Markovic veya Volkan Şen’in oynaması bekleniyor.