Fenerbahçe Fenerbahçe - Csikszereda: 2-0

Fenerbahçe - Csikszereda: 2-0

15.07.2021 - 16:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü, 2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında Csikszereda ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Fenerbahçe 2-0 kazandı.

Fenerbahçe - Csikszereda: 2-0

Sarı-lacivertli kulüp yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde Romanya 2. Ligi ekiplerinden Csikszereda ile karşılaştı. Fenerbahçe sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin gollerini 26. dakikada Sinan ve 67. dakikada Serdar Aziz kaydetti.

Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde oynanan mücadeleye pandemi şartları nedeniyle taraftar alınmadı.  Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Vitor Pereira, 3-4-3 sistemiyle takımı sahaya sürdü.

Fenerbahçe'nin Csikszereda ile karşılaştığı mücadele yeni sezon öncesi sarı-lacivertlilerin oynadığı ilk hazırlık karşılaşması oldu.

FENERBAHÇE - CSİKSZEREDA: 2-0

GOL: 26' Sinan Gümüş 67' Serdar Aziz

Fenerbahçe'nin 11'i: Berke, Lemos, Sadık, Caulker, Sangare, Sosa, Mert Hakan, Ferdi, Sinan, Ademi, Thiam

 

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama şu şekilde;

"Fenerbahçe Spor Kulübü, gücünü her zaman taraftarından alan, Türkiye’nin en büyük spor kulübüdür. Günümüzün pandemi şartları çerçevesinde, yaklaşık bir buçuk senedir süren ayrılığımız ne yazık ki lig başlayana kadar devam edecektir. Bu çerçevede, bugün Futbol Takımımızın Topuk Yaylası Tesislerinde yapacağı hazırlık maçında, kurallar çerçevesinde ve elimizde olmayan sebepler dolayısıyla taraftarlarımızın yer alamayacağını açıklamak zorundayız. Çok yakın zamanda karşılıklı sarı-lacivert tezahüratları yapacağımız günlerde buluşmak dileğiyle…"

Haberin Devamı