Su Sporları Fenerbahçe de Adıyaman'da

Fenerbahçe de Adıyaman'da

31.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Adıyaman Gölbaşı’nda yapılacak Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası’na aynı şehirdeki Gazihan Dede Su Sporları Merkezi’nde hazırlanan Fenerbahçe Kürek Takımı’nın Antrenörü Levent Avat, “Harika bir kamp yapıyoruz. Burada olmaktan çok mutluyuz” dedi.

Fenerbahçe de Adıyamanda

Mehmet Ferit Binzet

Haberin Devamı

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Adıyaman’da düzenlenen Milli Takım Güç Geliştirme Kampı’ndan sonra Fenerbahçe Kürek Takımı da Atatürk Baraj Gölü’nde bulunan Gazihan Dede Su Sporları Merkezi’nde kamp yaparak Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

Adıyaman’da Türkiye’nin en güzel tesislerinden birisinde kamp yaptıklarını belirten Fenerbahçe Kürek Takımı Antrenörü Levent Avat, “Adıyaman’da nasıl bir tesiste ve nasıl bir gölde kamp yapacağımızı biliyorduk ancak bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştik” dedi. Gölbaşı Gölü’nde 26-28 Ağustos’ta yapılacak Türkiye Gençler Kürek Şampiyonası’na hazırlandıklarını söyleyen Levent Avat “Takımımızda 2’si Milli olmak üzere U17 ve U19 kategorilerinde yarışlara katılan toplan 16 sporcumuz var. Bir hafta boyunca sıkı bir antrenman programı ile güç geliştirme kampı yapacağız. Mevsim itibariyle sıcak bir dönemdeyiz. Ancak göl harika, su çok durgun ve dalga yok. Bütün bunlar bizim için çok önemli. Adıyaman’da olmaktan çok mutluyuz” diyerek şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Sporcularımız biraz fazla ter atıyor ancak önümüzdeki günlerde yine Adıyaman’da yapılacak olan Gençler Türkiye Kürek Şampiyonası öncesi kondisyonu artırmak için harika bir güç geliştirme kampı yapmış oluyoruz. Adıyaman’da bizlere harika bir kamp yapma imkânı sağlayarak misafir eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Fikret Keleş’e de teşekkür ederim.”

‘Dünya şampiyonası yapabiliriz ilerde’

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Adıyaman’ın kürek sporunda Türkiye’deki marka kentler arasında olduğunu söyledi. Keleş “Üç tarafı sularla çevrili bir kent olan Adıyaman’da sahip olduğumuz Gazihan Dede Su Sporları Merkezi’nde milli Sporcuların yanı sıra Türkiye’nin en büyük kürek takımlarını misafir ediyoruz. Senenin 12 ayı durgun su potansiyeli ve harika parkurlara sahip olan Atatürk Baraj Gölü’nde gelecekte Dünya şampiyonalarına ev sahipliği yapabiliriz” dedi.

Yazarlar