Skorer Fenerbahçe elendi mi? UEFA Konferans Ligi play-off'lar ne zaman başlıyor?

Fenerbahçe elendi mi? UEFA Konferans Ligi play-off'lar ne zaman başlıyor?

26.11.2021 - 02:08 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi 5. hafta maçlarında Olympiakos karşısında mücadele eden Fenerbahçe 1-0 skor ile sahadan mağlup ayrıldı. Böyle kanarya grubu üçüncü sırda tamamlayarak Konferans Ligi'nde yer almaya hak kazandı. Peki, Fenerbahçe'nim Konferans Ligi'nde rakipleri kimler?

Fenerbahçe elendi mi UEFA Konferans Ligi play-offlar ne zaman başlıyor

Fenerbahçe, Avrupa Ligi grup maçlarında çıktığı son 5 karşılaşmada 2 defa sahadan yenik ayrıldı ve iki maç da beraberlikle son buldu. Sarı lacivertliler deplasmanda Olympiakos'a karşı top koşturdu ancak karşılaşma 1-0 ev sahibinin oldu. Böylelikle UEFA Avrupa Ligi'nde D Grubundaki Fenerbahçe grubunu 3. sırada bitirdi ve Konferans Ligi'nde yarışını sürdürecek. İşte, Konferans Ligi tarihi...

Haberin Devamı

KONFERANS LİGİ PLAY - OFF MAÇLARI NE ZAMAN?

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup maçları henüz tamamlanmış değil.

Grup maçları ardından grubun lideri 8 takım direkt olarak son 16'ya yükselecek. İkinci tamamlayanlar da Avrupa Ligi grup üçüncüleri ile Play-off'larda karşılaşacak. Bu turun kazananları da son 16'ya adını yazdırmış olacak.

Son 16 turunun ardından çeyrek final, yarı final ve final maçlarıyla turnuvanın şampiyonu belli olacak. UEFA Konferans Ligi'nin ilk finali Arnavutluk Tiran'da gerçekleşecek. Final karşılaşması 25 Mayıs 2022'de oynanacak.

Lig'de oynanmayı bekleyen bir hafta daha bulunuyor. Ancak Konferans Ligi'nde şu an ki grup ikincileri şöyle: 

Tel Aviv
Partizan
Roma
Randers
Slavia Prag
Slovan Bratislava
Tottenham
Karadağ