Fenerbahçe Fenerbahçe forvet transferinde sona yaklaştı! Yıldız golcü ile anlaşma sağlandı

Fenerbahçe forvet transferinde sona yaklaştı! Yıldız golcü ile anlaşma sağlandı

14.08.2022 - 15:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de merakla beklenen golcü transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı Lacivertliler yıldız oyuncuyla anlaşma sağladı.

Fenerbahçe forvet transferinde sona yaklaştı Yıldız golcü ile anlaşma sağlandı

Süper Lig'e istediği gibi başlayamayan ve sahasında Ümraniyespor'la 3-3 berabere kalan Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nde Slovacko engelini aşarak play-off oynama şansı elde etti. Sarı Lacivertliler UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Austuria Wien ile karşılaşacak. Fenerbahçe bu turu da geçmesi durumunda UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalacak.

Haberin Devamı

Süper Lig'de yarın Kasımpaşa'ya konuk olacak Fenerbaçe'de transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Merakla beklenen forvet transferi konusunda isim netlik kazandı. Yıldız golcüyle anlaşma sağlandı. İşte ayrıntılar...

ALİ KOÇ VE JORGE JESUS NE DEMİŞTİ?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Ümraniyespor maçının ardından basın mensuplarının forvet transferi sorusu üzerine "Forvet en pahalı pozisyon. Maddi sıkıntı olunca, istediğinizi yapamazsınız. Transferin son döneminde çok farklı şeyler oluyor. Biz de onu bekliyoruz" şeklinde yanıt vermişti.

Fenerbahçe forvet transferinde sona yaklaştı Yıldız golcü ile anlaşma sağlandı

Jorge Jesus da Ümraniyespor maçı sonrası forvet transferine ilişkin değerlendirmede bulunmuştu. Jorge Jesus, "Başkanımız takımına inanıyor. Bu sonuç benim için futbolun parçası. Her zaman kazanamazsınız. Bu sezon ilk mağlubiyeti Dinamo Kiev karşısında aldık. Bu maçı kazanamadık ama beraberlikle ayrıldık. Dünyadaki her takım çok fazla gol atan forvet ister. Çok gol atan iyi forvetler pahalı ve Avrupa’nın en önemli liglerinde oynuyorlar. Dolayısıyla kolay değil bir anda getirip her şeyi çözmesini beklemek. Transfer penceresinin sonuna doğru fırsat çıkarsa iyi bir ismi kadromuza katmak istiyoruz. O dönem daha doğru bir zaman. Elimdeki oyunculardan memnunum." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe forvet transferinde sona yaklaştı Yıldız golcü ile anlaşma sağlandı

SAMATTA'DA SON DURUM

Transfer çalışmalarının yanı sıra kadrosundaki yoğunluğu da azaltma uğraşında olan Fenerbahçe , Mbawana Ally Samatta'yı kiralık olarak göndermeye hazırlanıyordu. Geçtiğimiz sezon Belçika'da Antwerp forması giyen Tanzanyalı golcü için bu kez bir başka Belçika ekibi Genk ile büyük ölçüde anlaşma sağlanmıştı ama son görüşmede beklenildiği şekilde transfere olumlu nokta konulamadı.

Belçika basınından Het Belang van Limburg, önceki gün (12 Ağustos Cuma) Fenerbahçe ve Genk yetkilileri arasında bir görüşme gerçekleşeceğini ve bundan olumlu sonuç çıkması durumunda imzaların atılacağını belirtmişti. Bugün ise yapılan görüşmeden henüz olumlu sonuç çıkmadığı belirtildi.

Mali konularda iki kulüp arasında anlaşmanın sağlamadığı aktarılırken çözüm adına görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. Genk'in bu transfer adına aceleci davranmadığı aktarılmakta.

Haberin Devamı

Fenerbahçe forvet transferinde sona yaklaştı Yıldız golcü ile anlaşma sağlandı

MAXİ GOMEZ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI!

Fenerbahçe 'de santfor transferi adına çalışmalar sürüyor. Sarı-Lacivertliler, öncelikli hedefi Maxi Gomez'in transferinde oyuncuyla anlaşma sağladı. Şimdi ise kulübü Valencia ile anlaşma zemini aranıyor.

TEKLİFE EVET DEDİ

İspanyol basınından AS'ın haberine göre Maxi Gomez, Fenerbahçe'nin transfer teklifini kabul etti. Sakatlık problemini de atlatan Uruguaylı forvetin takımla çalışmalarına başladığı ve Fenerbahçe'ye gitmeye hazır olduğu ifade ediliyor.

Fenerbahçe forvet transferinde sona yaklaştı Yıldız golcü ile anlaşma sağlandı

İLK TEKLİF REDDEDİLDİ

Maxi Gomez ile yapılan görüşmelerde olumlu sonuca ulaşan Fenerbahçe, Valencia görüşmelerinde ise henüz İspanyol ekibinin istediği ücret düzeyine çıkamadı. İlk görüşmede Valencia'ya 5 milyon Euro düzeyinde yapılan bonservis teklifi kabul edilmedi.

VALENCİA'NIN TALEBİ

Valencia'nın yaz transfer döneminin başında Maxi Gomez için 15-20 milyon Euro düzeyinde bir bonservis talep ettiği fakat bunda indirime gittiği belirtiliyor. İndirimli düzeyi dahi şu anda kabul görmüş değil. Valencia, Uruguaylı forvet için 12 milyon Euro bonservis talep ediyor. İspanyol ekibi, bu teklifin altında bir ücrette oyuncuyu vermek istemiyor ama yine de görüşmeye açık oldukları aktarılmakta.

Haberin Devamı

Fenerbahçe forvet transferinde sona yaklaştı Yıldız golcü ile anlaşma sağlandı

YENİ GÖRÜŞME YAPILACAK

Maxi Gomez'in Fenerbahçe'ye transferi adına önümüzdeki birkaç gün önem taşıyor. Nitekim Fenerbahçe'nin birkaç gün içinde Valencia'ya yeni teklifini sunacağı ifade ediliyor. İspanyol kulübünün talep ettiği şartlara çok yaklaşmayacağı düşünülse de gözlerin bu görüşmeye çevrildiği belirtiliyor.