Fenerbahçe Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası olay yorum! 'Tavla atsaydık daha heyecanlı olurdu'

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası olay yorum! 'Tavla atsaydık daha heyecanlı olurdu'

24.12.2023 - 22:20 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 18'inci haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi golsüz eşitlikle sona erdi. Çok sayıda faulün yapıldığı maçı İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası olay yorum Tavla atsaydık daha heyecanlı olurdu

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki dev derbi golsüz eşitlikle sona erdi ve liderlik yarışında heyecan kaldığı yerden devam etti. Fenerbahçe ile Galatasaray'ın puanları paylaştığı derbiyi İlker Yağcıoğlu değerlendirdi.

Haberin Devamı

Çok kötü bir futbol izlediğini belirten İlker Yağcıoğlu, "Nereden başlayacağız bilmiyorum. Tugay Kerimoğlu ile biz şurada bir tavla atsaydık herhalde daha heyecanlı olurdu. Maçta bir tane isabetli şut var. 50 tane taç atışı, sürekli duran bir oyun. 10 pastan fazla pas yapıldı mı merak ediyorum! Son yılların en kaliteli Galatasaray ve Fenerbahçe takımı ama çok kötü bir oyun" dedi.

Fenerbahçe'de futbolcuların çok fazla pas hatası yaptığını belirten İlker Yağcıoğlu, "Fenerbahçe'de birçok oyuncu pas yüzdesinde yüzde 50 ile oynamış. Galatasaray da çok farklı değildi ama biraz daha derli toplu gözüküyordu" ifadelerini kullandı.

İki takımın da beraberliğe razı olduğunu vurgulayan İlker Yağcıoğlu, "Yenilmek bu maçlarda sıkıntı yaratır, hem hoca, hem de oyuncu açısından... Bence iki taraf da beraberliğe razı gibiydi. Özellikle İsmail Kartal... Ama kazandığın zaman kahraman oluyorsun. Yorumlaması zor bir maç. Epeydir bu kadar kötü derbi izlememiştim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Cengiz Ünder'in performansını eleştiren İlker Yağcıoğlu, "Kapayım, çıkayım dedi Fenerbahçe ama kaptıktan sonra çok da kaptırdı. Cengiz Ünder hayal ettirir diyorsun ama maalesef hayalde kaldı" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'ın daha mutlu bir şekilde sahadan ayrıldığını belirten İlker Yağcıoğlu, "İsmail Yüksek ikinci yarı girdi. O Fred'in görüntüsünü biraz verdi. Başlangıç orta sahası Galatasaray'a karşı hiç etkili olamadı. Ferdi'yi Hakim Ziyech ile Boey hiç çıkarmadı. Bugün kim mutlu derseniz Galatasaray'dır derim. Deplasmanda bir puan almak önemli" dedi.

Haberin Devamı

Edin Dzeko'nun etkisini hissettiremediğini dile getiren İlker Yağcıoğlu, "Beşiktaş maçında Dzeko müthiş oynadı. Maçın her yerinde vardı ama bugün onu da hiç etkili göremedik. Dzeko Şampiyonlar Ligi finali oynayıp buraya geldi. Bu adamın üzerinde baskı olmaz. Icardi, hayatında ne maçlar oynadı. Bunlarda baskı olmaz. Ayrıca Tadic de yine aynı şekilde sahada yoktu" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin hücumu ön planda tutması gerektiğini belirten İlker Yağcıoğlu, "Kendi sahanda oynuyorsan sen hücumu ön plana alman lazım. Bu takımın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı oyuna bakınca Fenerbahçe'nin oyunu normal gelebilir ama taraftarın tek isteği hücumdur" diye konuştu.

Suudi Arabistan'daki Süper Kupa maçına dikkat çeken İlker Yağcıoğlu, "Suudi Arabistan yetkilileri inşallah bu maçı seyretmemişlerdir. '5 milyon euro veriyor' dediler ama izlemişlerse vazgeçerler. Çok kötü bir maçtı" dedi.

Yazarlar