Fenerbahçe Fenerbahçe - Galatasaray derbisine Avrupa devlerinden yakın takip! İşte izlenmesi muhtemel yıldızlar

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine Avrupa devlerinden yakın takip! İşte izlenmesi muhtemel yıldızlar

24.12.2023 - 02:09 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk edeceği derbiye Avrupa'dan çok sayıda kulüp yer ayırttırdı. İşte dev maçta izlenmesi muhtemel yıldızlar...

Fenerbahçe - Galatasaray derbisine Avrupa devlerinden yakın takip İşte izlenmesi muhtemel yıldızlar

Fenerbahçe, Süper Lig'in 18'inci haftasında Kadıköy'de Galatasaray'ı konuk edecek. Türkiye'de liderlik yarışını doğrudan etkileyecek dev karşılaşma, Avrupa'dan kulüplerin de yakın takibinde olacak.

Haberin Devamı

Kadıköy'de çok sayıda Avrupa devinin gözlemcisinin bulunacağı derbide izlenmesi beklenen yıldızların listesi belli oldu. İşte Sporx'in haberine göre; derbide izlenmesi beklenen futbolcular...

BRIGHT OSAYI SAMUEL

Fenerbahçe'ye kanat oyuncusu olarak transfer edilen ancak sarı-lacivertli takımda beke dönüşen Osayi Samuel'in adı son dönemde Premier Lig ekipleriyle anılmıştı.

Fenerbahçe'deki döneminde Nijerya Milli Takımı'nda da forma giymeye başlayan Osayi Samuel, Ocak ayında başlayacak Afrika Uluslar Kupası öncesi derbide de takip edilecek oyunculardan biri olabilir.

ABDÜLKERİM BARDAKCI

Galatasaray'a transfer olduğundan bu yana performansını sürekli artıran Abdülkerim Bardakcı, takımın vazgeçilmez isimlerinden biri oldu. Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi maçlarında da dikkat çekici performanslara imza atan Abdülkerim, bu süreçte Milli Takım'ın da önemli oyuncularından biri haline geldi.

Haberin Devamı

Adı Rus ekipleriyle anılan milli stoper için menajeri geçtiğimiz günlerde 5 büyük ligden de ilgi olduğunu söylemişti. Abdülkerim için son olarak Villarreal adı gündeme gelirken, başarılı oyuncu derbide de tribünden izlenmesi beklenen muhtemel oyunculardan biri olacak.

FERDİ KADIOĞLU

Fenerbahçe'de performansıyla takımın önemli isimlerinden biri olan Ferdi Kadıoğlu'nun adı son dönemde Alman ekipleri Borussia Dortmund ve Bayern Münih ile anılıyor. Sarı-lacivertli takımın yanı sıra Almanya ile Berlin'de oynanan milli maçta da başarılı performans ortaya koyan Ferdi için Alman scoutlarının derbide tribünde yer alması muhtemel.

SACHA BOEY

Galatasaray'ın başarılı sağ beki Sacha Boey, adı Avrupa ekipleriyle en çok anılan oyunculardan biri. Yaz transfer döneminden bu yana Fransız futbolcu için birçok transfer iddiası gündeme gelirken, Boey için son dönemde Manchester United, Arsenal ve Chelsea gibi takımların adı geçti. 23 yaşındaki futbolcu da derbide takip edilmesi beklenen oyunculardan biri.

İSMAİL YÜKSEK

Fenerbahçe'de geçen yılki Jorge Jesus döneminin en önemli kazanımlarından biri İsmail Yüksek oldu. Portekizli teknik adam, İsmail Yüksek'e savunmanın önünde görev verirken, 24 yaşındaki futbolcu da yeni görev yerinde sürekli üzerine koyan bir performans sergiledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yanı sıra A Milli Takım'ın Hırvatistan ile deplasmanda oynadığı maçta da performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek'in adı son dönemde Bayer Leverkusen ile geçmişti. Alman ekibinin yetkililerinin, derbide de İsmail'i tribünden takip etmesi bekleniyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ

Kanat, santrfor, sol bek... Galatasaray'a kanat oyuncusu olarak transfer olan Barış Alper Yılmaz, geçen sezondan bu yana bazı maçlarda santrfor olarak da forma giymişti. Milli oyuncu son dönemde CV'sine sol beki de ekledi. Galatasaray'da son dönemde sol bekte forma giyen Barış Alper Yılmaz'ın adı uzun süredir Lazio ile anılıyordu. İtalyan ekibinin, Barış Alper Yılmaz'ı yeni görev yerinde de izlemek için Kadıköy'de tribünde yer alması bekleniyor.

SEBASTIAN SZYMANSKI

Fenerbahçe'nin Dinamo Moskova'dan kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski şu ana kadar performansıyla beklentileri fazlasıyla karşıladı. Özellikle gol yollarında etkili bir oyun ortaya koyan Polonyalı futbolcunun adı Napoli, Manchester United ve Liverpool ile geçmişti. Bu ekipler arasından özellikle Napoli'nin Szymanski için Kadıköy'de derbide tribünde olması güçlü ihtimal.

Haberin Devamı

KEREM AKTÜRKOĞLU

Galatasaray'da zaman zaman eleştirilen odağı olan Kerem Aktürkoğlu, ligde son oynanan Fatih Karagümrük karşılaşmasında takımına galibiyeti getiren golü atmıştı. Bu sezon Okan Buruk'un sıklıkla 10 numarada da görevlendirdiği milli futbolcu, sezonun yarısına gelmeden 28 maçta 8 gol, 7 asistlik istatistiklere ulaştı. Kerem için son dönemde İtalyan ekibi Lazio haberleri çıkarken, İtalyan ekibinin başarılı futbolcu için Kadıköy'de yer alması bekleniyor.