Fenerbahçe Fenerbahçe golcü transfer etmek için harekete geçti! Başkan Ali Koç temasları hızlandırdı

Fenerbahçe golcü transfer etmek için harekete geçti! Başkan Ali Koç temasları hızlandırdı

28.07.2022 - 18:18 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de UEFA Şampiyonlar Ligi'ne erken veda edilmesi yönetimi harekete geçirdi. Sarı-lacivertlilerde hem UEFA Avrupa Ligi hem de Süper Lig yarışında takımı zirveye taşıyacak bir forvet transfer etmek için çalışmalar hız kazandı. Süper Lig devinde Başkan Ali Koç çalışmaları bizzat yürütme kararı aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe golcü transfer etmek için harekete geçti Başkan Ali Koç temasları hızlandırdı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev'e elenen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve kurmayları transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-lacivertlilerde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Başkan Ali Koç, forvet transferi için harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin transfer listesindeki 2 yıldız ortaya çıktı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

9 TAKVİYE YAPILDI

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda kurmaylar kadroya önemli hamlelerde bulundu. Bruma, Joshua King, Tiago Çukur, Lamine Diack, Emre Mor, Willian Arao, Lincoln Henrique, Joao Pedro ve Luan Peres'le transfer için anlaşma sağlandı. Sarı-lacivertlilerin kadrosuna kattığı isimlerden Lamine Diack, Ankaragücü'nün yolunu tuttu.

Fenerbahçe golcü transfer etmek için harekete geçti Başkan Ali Koç temasları hızlandırdı

AYRILIKLAR YAŞANDI

Süper Lig devi Fenerbahçe'de kadroda düşünülmeyen isimlerin yanı sıra cazip transfer teklifleri alan oyuncularla da yollar ayrıldı. Sarı-lacivertlilerde Lamine Diack'ın yanı sıra Kim Min Jae, Allahyar Sayyadmanesh ve Ozan Tufan bonservisleriyle başka takımlara transfer oldu. Arda Okan Kurtulan bedelsiz olarak Adana Demirspor'a gitti. Mesut Özil ve Luiz Gustavo'nun sözleşmeleri feshedildi.

Haberin Devamı

FORVET HATTINA GÜÇLÜ İSİMLER

Fenerbahçe'de kurmaylar bu süreçte forvet hattına önemli isimleri dahil etti. Bonservisi elinde bulunan Joshua King'le anlaşma sağlandı. Tiago Çukur, Watford'dan bonservisiyle birlikte kadroya katıldı. Sarı-lacivertlilerde son olarak takıma dahil edilen oyuncu Joao Pedro oldu.

Fenerbahçe golcü transfer etmek için harekete geçti Başkan Ali Koç temasları hızlandırdı

SÖRLOTH OLMADI

Ajansspor'un haberine göre; Fenerbahçe'de özellikle son 4 yılda takımı taşıyacak golcü bulmakta zorlanılmasının ardından yeni sezona bu eksikliği kapatarak başlamak isteyen yönetim harekete geçti.

Sarı-lacivertliler sezon başında Alexander Sörloth için girişimlerde bulundu ancak RB Leipzig'in tutumundan dolayı Norveçli futbolcunun transferi gerçekleşmedi. Başkan Ali Koç ve kurmayları forvet transferinde rotayı başka futbolculara çevirdi. Süper Lig devinde, Enner Valencia ve Serdar Dursun'un önünde bir golcüyü transfer etmek için düğmeye basıldığı kaydedildi.

Fenerbahçe golcü transfer etmek için harekete geçti Başkan Ali Koç temasları hızlandırdı

ALİ KOÇ'TAN TRANSFER OPERASYONU

Fenerbahçe'de bu doğrultuda Başkan Ali Koç forvet transferi için bizzat çalışmalara başladı. Sarı-lacivertlilerin golcü operasyonunda iki adayın ön plana çıktığı kaydedildi. Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki ilk futbolcunun Andrea Belotti olduğu öğrenildi.

BONSERVİSİ ELİNDE

Torino ile sözleşmesi sona eren İtalyan golcü henüz herhangi bir takımla transfer için anlaşma sağlayamadı. 28 yaşındaki santrafor, kariyerinde daha önce AlbinoLeffe, Palermo ve Torino formaları giydi. Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösterilen Andrea Belotti, 44 kez İtalya Milli Takımı'nda süre aldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe golcü transfer etmek için harekete geçti Başkan Ali Koç temasları hızlandırdı

GOL MAKİNESİ

Andrea Belotti kariyeri boyunca toplam 390 müsabakada oynama fırsatı yakaladı. 28 yaşındaki santrafor bu süreçte rakip fileleri 158 kez havalandırdı. Tecrübeli golcü takım arkadaşlarına 35 gol pası verdi.

İTALYA'DA KALMAK İSTİYOR

Torino ile sözleşmesi sona eren Andrea Belotti'nin İtalya dışında forma giymeye sıcak bakmadığı kaydedildi. Tecrübeli santraforun şu ana kadar istediği transfer teklifini alamadığı ve kulüpsüz durumda bulunduğunun altı çizildi. Fenerbahçe'de kurmayların oyuncuyu ikna etmek için büyük çaba harcadığının altı çizildi.

FAVORİ PLEA

Fenerbahçe'nin Andrea Belotti'yle birlikte transfer hedefinde olduğu bir diğer forvet Alassane Plea. 29 yaşındaki golcü için Borussia Mönchengladbach ile transfer görüşmelerinin devam ettiği öğrenildi. Bundesliga temsilcisiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Fransız santrafora ülkesinden ve İngiltere'den de taliplerin olduğu aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe golcü transfer etmek için harekete geçti Başkan Ali Koç temasları hızlandırdı

PEDRO ETKİSİ

Fenerbahçe'de kurmayların Alassane Plea'nın oyun stili açısından yeni transfer Joao Pedro ile daha uyumlu olacağını düşündüğü belirtildi. Sarı-lacivertlilerin bir numaralı golcü transfer hedefinin Alassane Plea olduğu aktarıldı. 29 yaşındaki santraforun Borussia Mönchengladbach ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Fransız santrafor daha önce Olimpik Lyon, AJ Auxerre ve Nice'te forma giydi. Kariyeri boyunca 305 maça çıkan Fransız santrafor 95 gol ve 52 asist üretti. Alassane Plea'nın güncel piyasa değeri 15 milyon euro olarak gösteriliyor.