Fenerbahçe Fenerbahçe gole doymuyor! 35 maçta 89 gol

Fenerbahçe gole doymuyor! 35 maçta 89 gol

12.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Jorge Jesus ile beraber skorer bir görüntü çiziyor. Dünya Kupası arasında 4 hazırlık maçında 12 gol atan takım, sezon başından beri oynadığı 35 karşılaşmada tam 89 gol kaydetti.

Fenerbahçe gole doymuyor 35 maçta 89 gol

Dünya Kupası arasında oynadığı 4 maçı da kazanan ve rakip filelere 12 gol bırakan Fenerbahçe’nin skorer görüntüsü devam ediyor.

Haberin Devamı

Teknik patron Jorge Jesus yönetiminde bu sezon gol yollarında son derece aktif olan ve başarılı işlere imza atan sarı-lacivertliler hazırlık maçları da dahil toplamda 35 maç oynadı. Sezon başından itibaren resmi-özel toplam 35 maçta tam 89 gol atıldı. Maç başına 2.5 gol ortalaması yakalayan Jesus’un takımı, daha 2022 yılı tamamlanmadan 100 gol barajına yaklaştı.

Süper Lig ve Avrupa’da oynanan 25 resmi maçta 60 gol atan Fenerbahçe, henüz Türkiye Kupası maçlarına da başlamadı. Hazırlık müsabakaları özelinde bakıldığında da hem sezon öncesi hem de Dünya Kupası arasında çıkılan 10 maçta 39 gol kaydedildi. Çift forvetli düzenden hiç vazgeçmeyen Jorge Jesus, Dünya Kupası arasında eksikleri olmasına rağmen bile planından ödün vermedi.

Haberin Devamı

Enner Valencia ve Michy Batshuayi Dünya Kupası’nda iken, Joao Pedro da sakatlanmışken Serdar Dursun’u sahaya süren Joshua King’i de yeniden takıma monte eden Portekizli çalıştırıcı hücumcu futbolundan hiç vazgeçmedi.

4 maçta 12 gol

Hem İstanbul’daki çalışmalar hem de Antalya kampı süresince 4 hazırlık maçı yapan Fenerbahçe, 4 galibiyet aldı. Bu 4 maçta rakip filelere tam 12 gol gönderen sarı-lacivertliler alkışları topladı. Maç başına yine 3.0’lık gol ortalaması tutturan Fenerbahçe, taraftarlarını bir kez daha umutlandırdı.