Fenerbahçe Fenerbahçe haberleri | Mevlüt'ten itiraf: İnsan güvenini kaybediyor...

Fenerbahçe haberleri | Mevlüt'ten itiraf: İnsan güvenini kaybediyor...

23.01.2020 - 08:00 | Son Güncellenme:

Kayserispor maçında attığı golle şanssızlığını noktalayan Mevlüt Erdinç, daha iyi olmak için çok çalıştığını söyledi.

Fenerbahçe haberleri | Mevlütten itiraf: İnsan güvenini kaybediyor...

SENAD OK

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de daha önce bulduğu şansları iyi değerlendiremediğini belirten tecrübeli futbolcu, “Gol atamadığım süreçte mutsuzdum. Zor bir dönemdi. Kendime güvenen biriyim, ama atamayınca insan güvenini kaybediyor. Ancak ben her şeye rağmen çalışmaya devam ettim” dedi

Ziraat Türkiye Kupası’nda önceki gün oynanan Kayserispor maçında şanssızlığını kıran ve gol orucunu bozan Mevlüt Erdinç kendi performansını değerlendirdi. Tecrübeli golcü, “Bu statta taraftarlarımız önünde gol atmak gerçekten inanılmaz bir duygu. Benim için gol atmak önemliydi. Oynadığım birkaç maçta şanssızdım. Pozisyona giriyor ama atamıyordum. Max Kruse’nin pasını iyi kontrol ettim, iyi bitirdim” diye konuştu.

Mevlüt Erdinç şöyle devam etti: “Gol atamadığım süreçte mutsuzdum. Çok zor bir süreçti benim için. 33 yaşındayım, kendime güvenen biriyim. Ama atamayınca insan güvenini kaybediyor. Bu süreçte çalışmaya devam ettim. Ersun hocamız ve takım arkadaşlarım da bana büyük destek verdi. Ama zor bir süreçti.”

Haberin Devamı

Attığı golün kendisi için dönüm noktası olması dileğinde bulunan sarı-lacivertli futbolcu, “Oynadığım sürece gol atmak istiyorum. Sürekli oynamayınca sıkıntı oluyor, ama gerçekten çok çalışıyorum. Hocam da takım arkadaşlarım da niyetimi biliyor. İkinci yarıda önümüzde zorlu bir fikstür bizi bekliyor ama 2020 yılına iyi başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. 2020’ye galibiyetlerle başlamak bizim için önemliydi” dedi.

Taraftar faktörü
Süper Lig’de zorlu maçlara çıkacaklarının da altını çizen Erdinç, “Zorlu bir fikstür bizi bekliyor. Ama biz buna hazırız. Kadromuzda önemli oyuncular var. Şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Takımdaki herkes konsantre bir şekilde birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor. Ligde küçük maç yok, her maç önemli. Bu haftaki rakibimiz Başakşehir. İçeride oynadığımız maçlarda taraftarlarımız bize güç veriyor. Onlar bizim en büyük avantajımız. Başakşehir maçında 3 puan hedefliyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

‘Vedat en iyisi’
Takım arkadaşı Vedat Muriç’e de övgüler yağdıran tecrübeli futbolcu, “Fransa’da ve Almanya’da da oynadım. Ama Vedat Muriç gerçekten kariyerimde gördüğüm en iyi forvetlerden biri. İnanılmaz bir değer. Aman nazar değmesin. İnşallah böyle devam eder” sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Haberin Devamı