Fenerbahçe Fenerbahçe için Divock Origi iddiası! Belçikalı gazeteci duyurdu

Fenerbahçe için Divock Origi iddiası! Belçikalı gazeteci duyurdu

08.01.2022 - 11:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de son dakika transfer haberi: Sarı-Lacivertliler, Premier Lig devi Liverpool'da forma şansı bulamayan Divock Origi'yi transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe için Divock Origi iddiası Belçikalı gazeteci duyurdu

Sezonun ilk yarısında golcülerinden istediği verimi alamayan Fenerbahçe için Belçika'dan flaş iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, Premier Lig devi Liverpool'dan sürpriz bir ismi gündemine aldığı belirtildi.

Haberin Devamı

Listede birinci sırada Divock Origi

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin haberine göre Fenerbahçe'nin transferde birinci önceliği Liverpool forması giyen Divock Origi.

Şu anda Süper Lig 'de dördüncü sırada yer alan Fenerbahçe'nin, yeni bir forvet arayışı içinde olduğu ve gözünü Belçikalı golcüye diktiği aktarılırken, Liverpool'da istediği süreleri alamayan Divock Origi'nin ise düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği belirtiliyor.

Newcastle United da istiyor

Maddi anlamda tatmin edici bir teklif gelmezse Origi'nin Liverpool'da kalacağı belirtilirken, F.Bahçe'nin bu transferde İngiliz ekibi Newcastle United'ın rakibi olduğu vurgulandı.

10 maçta 5 gol, 2 asist

Kariyerinde Lille, Wolfsburg ve Liverpool takımları bulunan 26 yaşındaki Kenya asıllı Belçikalı santrfor bu sezon İngiliz temsilcisinde 10 maçta görev aldı ve 5 gol ile 2 asist kaydetti.

Haberin Devamı

31 kez milli oldu

2014 yılından beri Belçika Milli Takımı formasını da giyen Divock Origi, 31 karşılaşmada; 3 gollük performans sergiledi. Origi'nin Transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 12 milyon Euro.

Yazarlar