Almanya Bundesliga Fenerbahçe için 'mutlu değildim' demişti! Mergim Berisha, Bayern Münih'i devirdi

Fenerbahçe için 'mutlu değildim' demişti! Mergim Berisha, Bayern Münih'i devirdi

17.09.2022 - 19:17 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'de forma şansı vermediği Mergim Berisha transfer döneminin son günlerinde Almanya'nın yolunu tutmuştu. Fenerbahçe'deki günleri hakkında 'mutlu değildim' diye konuşan genç futbolcu, Bayern Münih'i devirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe için mutlu değildim demişti Mergim Berisha, Bayern Münihi devirdi

Fenerbahçe'de forma şansı bulamadıktan sonra Bundesliga ekibi Augsburg'un yolunu tutan Mergim Berisha, Almanya kariyerine hızlı başladı. Tecrübeli oyuncu kısa süre önce sarı-lacivertli kulüpteki kariyeri hakkında 'mutlu değilim' dedikten sonra Bayern Münih karşısında şov yaptı. İşte ayrıntılar...

Haberin Devamı

Salzburg altyapısında futbolculuk kariyerine başlayan Mergim Berisha daha sonra FC Liefering, LASK Linz, Magdeburg ve Altach formaları giydi. 24 yaşındaki santrfor geçtiğimiz sezon başında 5 milyon euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı. Sarı-lacivertlilerde bir türlü istenen performansı sergileyemeyen Mergim Berisha sezon başı kampının ardından Fenerbahçe'ye veda etti. Bundesliga ekibi Augsburg, 300 bin euro ödeyerek Mergim Berisha'yı kiraladı. Alman oyuncu için yapılan anlaşmada 4 milyon euroluk satın alma opsiyonu maddesinin bulunduğu kaydedildi.

Fenerbahçe için mutlu değildim demişti Mergim Berisha, Bayern Münihi devirdi

İTİRAFLARDA BULUNDU

Fenerbahçe'den Augsburg'a kiralanan Mergim Berisha kısa süre önce açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu Bundesliga günleri ve sarı-lacivertli kulüp hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte Mergim Berisha'nın dikkat çeken o ifadeleri:

Haberin Devamı

"Bundesliga'da oynamak benim her zaman hayalimdi. Augsburg'a gelerek bunu gerçekleştirdim. Bunun için gururlu ve minnettarım. Fenerbahçe'de mutlu değildim. Ama Fenerbahçe'ye giderek kötü bir karar vermedim, bu adımımdan dolayı pişman olmadım. Çünkü orada da iyi deneyimler yaşadım. Yine de benim yapmak istediğim şey gayet açıktı."

Fenerbahçe için mutlu değildim demişti Mergim Berisha, Bayern Münihi devirdi

BAYERN'İ DEVİRDİ

Bundesliga'nın 7'nci haftasında Augsburg, Bayern Münih'i ağırladı. Mergim Berisha bu karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Tecrübeli futbolcu müsabakanın 31'inci dakikasında Joshua Kimmich'e yaptığı sert faul sonrası sarı kartla cezalandırıldı. Mergim Berisha, 59'uncu dakikada Bayern Münih ceza sahası içinde yaşanan karambolde sahneye çıktı ve takımına galibiyeti getiren golü kaydetti.

BAYERN'DE KÖTÜ SERİ

Julian Nagelsmann yönetimindeki Bayern Münih'te kötü gidişat Augsburg maçıyla devam etti. Bundesliga devi ligde oynadığı son 4 müsabakada rakiplerini mağlup edemedi. Bayern Münih bu süreçte Borussia Mönchengladbach, Union Berlin ve Stuttgart'la berabere kaldı. Mergim Berisha'nın formasını giydiği Augsburg ise Bundesliga'da oynadığı son 2 maçı kazandı.

Fenerbahçe için mutlu değildim demişti Mergim Berisha, Bayern Münihi devirdi

3 MAÇTA 1 GOL VE 1 ASİST

Fenerbahçe'den Augsburg'a kiralanan Mergim Berisha bu sezon Bundesliga'da 3 maçta forma şansı buldu. 24 yaşındaki oyuncu bu süreçte rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Mergim Berisha takım arkadaşlarına 1 gol pası verdi. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Haberin Devamı