Galatasaray Fenerbahçe istedi, Galatasaray transferi bitiriyor! Menajeri İstanbul'a geldi

Fenerbahçe istedi, Galatasaray transferi bitiriyor! Menajeri İstanbul'a geldi

06.07.2022 - 07:27 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da transferde hareketli saatler yaşanıyor. Fenerbahçe'nin de renklerine bağlamak için uğraş verdiği yıldız oyuncunun menajeri İstanbul'a geldi, görüşmeler başladı. Sarı-kırmızılı kulübün, takımının kampına katılmayan deneyimli futbolcuya iyi bir teklif sunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe istedi, Galatasaray transferi bitiriyor Menajeri İstanbula geldi

Galatasaray'da yoğun transfer gündemi devam ediyor. Sarı-kırmızılıların özellikle orta saha transferinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon Berkan, Taylan ve Cicaldau üçlüsünden arzuladığı verimi alamayan Galatasaray yönetiminin bu bölgeye 3 takviye yapması bekleniyor. Ayrıca teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda forvet ve savunma hattına da transfer yapılacağı öğrenildi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği yıldız oyuncunun transferinde sıcak gelişme yaşandı.  

Haberin Devamı

Fenerbahçe istedi, Galatasaray transferi bitiriyor Menajeri İstanbula geldi

2 OYUNCU İMZA ATTI 

Sarı-kırmızılılar, şu ana kadar iki futibolcuya resmi imza attırdı. 3 büyüklerin talip olduğu Konyaspor'un gözde stoperi Abdülkerim Bardakcı, Galatasaray'ı seçti ve 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı kulübün kasasından bu transfer için 2 milyon 800 bin euro bonservis bedeli çıktı. Dursun Özbek yönetimi ayrıca Altay'da geçen sezon sergilediği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş'a da 5 yıllık imza attırdı. KAP bildiriminde Altay'a 20 milyon lira bonservis bedeli ödeneceği açıklandı.  

Fenerbahçe istedi, Galatasaray transferi bitiriyor Menajeri İstanbula geldi

CARVALHO, GALATASARAY'A DOĞRU

Orta saha transferine ağırlık veren sarı-kırmızılı yönetim, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un istediği William Carvalho'nun transferinde önemli aşama kaydetti.

Haberin Devamı

MENAJERİ İSTANBUL'A GELDİ

Portekizli futbolcunun menajeri görüşmelerde bulunmak için İstanbul'a geldi. Sürpriz bir kararla Real Betis’in Avusturya kampına katılmayan 30 yaşındaki oyuncu için sarı-kırmızılıların iyi bir teklif sunduğu öğrenildi. 

TİMUR TRANSFERİ NOKTA KOYMAK İÇİN İSPANYA'YA GİDECEK

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur, William Carvalho transferine noktayı koymak için İspanya’ya gidecek. Galatasaray, 30 yaşındaki yıldız oyuncuya en iyi teklifi sunarken, Fenerbahçe’nin de devrede olması, Real Betis’in elini güçlendiriyor. Erden Timur, bu transferi bitirerek önlemli bir hamle yapmayı planlıyor.

Diğer taraftan Porto forması giyen Sergio Oliveria da transfer listesinde bulunuyor. 30 yaşındaki oyuncunun, 8 numara için alternatiflerden biri olduğu bildirildi.

379 MAÇTA 20 GOL, 26 ASİST

73 kez Portekiz Milli Takımı forması giyen Carvalho, kulüpler kariyerinde 379 maçta 20 gol ve 26 asist kaydetti. Deneyimli futbolcu, Sporting ve Real Betis'in dışında Belçika'da Cercle Brugge formasını terletti.

CANLI YAYINDA SICAK GELİŞMELERİ AKTARDI

Bu arada Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Dindar, el sıkışılan ve anlaşmaya yakın olan isimleri canlı yayında açıkladı.

Fenerbahçe istedi, Galatasaray transferi bitiriyor Menajeri İstanbula geldi

 İşte Nevzat Dindar'ın sözleri:

Haberin Devamı

"ÇOK KALİTELİ BİR TAKIM KURULACAK"

"Galatasaray taraftarı doğal olarak büyük bir beklenti içinde. Yeni ve iddialı bir yönetim geldi. Bu kadar iddialı isimlerin olduğu yerde insanlar beklentiye girer. Son sezont ravmatik bir sezondu. Bu sene yeni bir sayfa açıldı. Karamsar değilim. Rakiplerinizin hamleleri de önemli ama taraftarların tepkilerini abartılı buluyorum. Bir plana göre hareket edersiniz sonuçta en doğru ismi almaya çalışıyorlar. Galatasaray'ın yapacağı transferler var. Geçen hafta içinde bir kahvaltı düzenlendi. Burada adı geçen oyunculardan biri Erik Botheim'dı. Erden Timur da bunu doğruladı. İki farklı hukuk firmasından oyuncu ile görüş alındı. Net ve somut bir hedeften bahsedildi. Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski bir oyuncusunu alsa taraftarlar şu an kulübü basmıştı. Biraz sabırlı olmalı taraftarlar. Transferde birçok denklem var oyuncu tarafı, menajerler ve aileleri... Dursun Özbek çok kaliteli bir takım kuracak."

"PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR"

"Cenk Ergün, İtalya'da değil diye biliyorum ama anormal bir trafik var. Cenk Ergün, bugün-yarın yurtdışı yapar. Florya'da çok yoğun bir trafik var. Kulüpler ve oyuncu temsilcileriyle ilgili muazzam bir trafik var. Önemli olan nicelikten ziyade nitelik. Sadece oyuncu alıp etkileşim almak gibi bir tavır olmaz. Pazarlıklar devam ediyor."

Haberin Devamı

Fenerbahçe istedi, Galatasaray transferi bitiriyor Menajeri İstanbula geldi

"GUEYE GÜNDEMDE YOK! JOAO PEDRO İLE ANLAŞMA TAMAM"

"Idrissa Gueye, Galatasaray'la adı geçen oyuncular arasında yer alıyor ama öncelik değil. Gueye transferi bence düşük ihtimal. Joao Pedro büyük ihtimalle Galatasaray'da. Pedro ile anlaşma sağlandı. Monza ve Valencia da oyuncunun peşinde ama Galatasaray'ın sunduğu imkanları sunan başka bir takım yok. Cenk Ergün'ün İtalya seferinde transferini bitireceği oyuncu olacak. Bu transferin 5 milyon euro civarında bir rakamla biteceğini düşünüyorum. Pedro'nun Galatasaray'a değer katacağı bir gerçek. Hücum hattını her bölgesinde oynaması daha değerli bir hale getiriyor. Çok kaliteli bir oyuncu. Bu ligde daha fazla etki yaratabilecek bir oyuncu. Joao Pedro'nun Galatasaray forması giyeceğini düşünüyorum. Oyuncu tarafıyla anlaşma sağlandı. 3 yıllık bir anlaşma ve oyuncuya yıllık 2 veya 2.5 milyon euroluk bir ücret ödenece. Pedro bu hafta Galatasaray'da olabilir. İyi bir transfer."

Haberin Devamı

"A SINIFI OYUNCULAR OLACAK"

"Günün sonunda Galatasaray muazzam bir kadro kuracak. Buna inanmasam en başında ben eleştiririm. Galatasaray, Avrupa'da yok diğer takımlar haftada iki maç oynayacak ve Galatasaray'ın limiti çok fazla. Ayrıca para harcamaya yakın bir Galatasaray yönetimi var. İşi aceleye getirmeye gerek yok. Galatasaray'a yakışan A sınıfı oyuncular olacak. Son gülen iyi güler. Bunu diyorsam da bir bildiğim vardır."

Fenerbahçe istedi, Galatasaray transferi bitiriyor Menajeri İstanbula geldi

FORVET İÇİN İSİM VERDİ

"Galatasaray çok iyi bir forvet oyuncusu alacak. Shomurodov ismi gündemde. Muhammed'in satılması olasılıklar arasında yer alıyor. Gomis bir hamle oyuncusu ve Diagne gider Umut Bozok, Galatasaray'dan haber bekliyor. Oyuncu Galatasaray'ı istiyor. Galatasaray'ın çözmesi gereken problemler var ve bu problemler çözülecek. Aynı anda çözülmesi gereken çok problem var."  

Yazarlar