Voleybol Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem Dündar: Gözyaşlarımı tutmakta zorlandım

Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem Dündar: Gözyaşlarımı tutmakta zorlandım

17.12.2023 - 10:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Opet ve Filenin Sultanları'nın kaptanı Eda Erdem Dündar önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hedefini açıklayan kaptan Eda Erdem, gözyaşlarını tutmakta zorlandığı olayı anlattı.

Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem Dündar: Gözyaşlarımı tutmakta zorlandım

Filenin Sultanları ile bu yaza damga vuran ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna kayıpsız devam eden Fenerbahçe'nin kaptanı Eda Erdem Dündar, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASINI İSTİYORUZ
"Bu sene teknik ekipte değişikliğe gittik. Keyifli bir ortam var, İtalyan stiliyle voleybol oynamaya çalışıyoruz. Güzel bir takım olduk, güzel bir kimya oluşturduk. Takım ahengini oturtmakta zorlanmadık, bu da ekranlara yansıyor diye düşünüyorum. Bizim için Şampiyonlar Ligi güzel başladı. Yıllardır hasret kaldığımız kupayı kazanmayı çok istiyoruz. İnşallah bu sene o hasreti bitirmek için her şeyi yapacağız."

FENERBAHÇE'DE OLGUNLAŞTIM
"Buraya geldiğimde 21 yaşında küçük bir kız çocuğuydum bence. Burada büyüdüm, burada Eda Erdem oldum, burada olgunlaştım, voleybolu bu seviyede kulübümle oynamaya başladım ve devam ettiriyorum. Bugünlere gelmemde çok fazla etken var."

Haberin Devamı

Fenerbahçe kaptanı Eda Erdem Dündar: Gözyaşlarımı tutmakta zorlandım

GÖZYAŞLARIMI TUTMAKTA ZORLANDIM
"Heykel haberini aldığımda yazın Milli Takımla beraber bir turnuva için yolculuktaydık. Tabii ki çok büyük bir şaşkınlık ve mutluluk hissettim. Gözyaşlarımı tutmakta zorlandım diyebilirim, çok mutlu oldum. Heykel dikildikten sonra, o gün geldiğinde çok daha güzel bir şekilde kendimi ifade edebileceğime inanıyorum ve gerçek hislerimi o güne saklıyorum."

BU YAZI ANLATMAYA KELİMELER YETMEZ
"Bu yazı anlatmaya kelimeler yetmez. Bizler de sahada gözlerimiz dolu dolu, gururla oynadık. Çok keyifli, unutulmaz bir yaz oldu bizim için. İddialı bir ekibiz. Artık dünyanın gözü üzerimizde. Tabii ki de hedefler yükseldi, herkesin beklentisi de hep kürsü olacak. Biz de tekrardan bıraktığımız noktadan devam edip, Türk voleybolunu daha yukarı çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız."

Yazarlar