Basketbol Fenerbahçe Laboral Kuxta maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Laboral Kuxta maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

10.05.2016 - 17:58 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Laboral Kuxta Euroleague maçı için heyecan dorukta! Temsilcimiz Fenerbahçe Final Four yolunda Laboral Kuxta maçını kazanıp finale adını yazdırmak istiyor. Dev maçın ne zaman saat kaçta hangi kanalda oynanacağı merak konusu oldu. Peki Fenerbahçe Laboral Kuxta maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Laboral Kuxta maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe Laboral Kuxta Euroleague final four maçı nefes kesen bir mücadeleye sahne olacak. Dev maç Almanya'nın başkenti Berlin'de Mercedes Benz Arena'da oynanacak. THY Euroleague final four maçında temsilcimiz Fenerbahçe Laboral Kuxta ile karşı karşıya gelecek. Final Four diğer maçında ise CSKA Moskova ve Lokomotiv Kuban karşı karşıya gelecek. Final Four'da tek maç üzerinden oynanacak bu maçların sonrasında ilk önce üçüncülük maçı sonrasında Final maçı oynanacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE LABORAL KUXTA MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Laboral Kuxta Euroleague final four maçı 13 Mayıs Cuma saat 19:00'da oynacak Dev maç Lig Tv 3 ekranından naklen yayınlanacak.

TÜYLERİ DİKEN DİKEN EDEN GÖRÜNTÜLER
EUROLEAGUE İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!
Fenerbahçe’de THY Euroleague heyecanı resmen başladı. Antrenör Zeljko Obradovic ve oyuncular Final Four için Berlin’e gitti. Üst üste ikinci kez Final Four’da boy göstermeye hazırlanan ve tarihi bir başarı elde eden sarı-lacivertli takım, şampiyonluk hedefinde kenetlendi.
Fenerbahçe Kulübü ve sosyal medya ekibi, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takıma motivasyon ve moral sağlayan etkinlikler yaptı. İlk olarak takıma özel videolar hazırlandı.
Takımda yer alan bütün oyuncular isim isim anons edilerek bir mesaj yayınladı. Berlin’e giderken uçakta videoları izleyen oyunculara geçen sezonki Final Four macerası hatırlatılarak şu mesaj dinletildi; “Bazı destanlar yarım kalır. Zaman geçmesi gerekir sonunu görmek için. Ama onlar mücadeleden vazgeçmeyenler. İşte o destanın devamı bu. Sadece sarı-lacivert giyenler değil. Artık herkes inanıyor onlara. Rakiplerin korkulu rüyası onlar. Artık daha güçlüler. Daha tecrübeliler, daha inançılar ve her zamanki gibi korkusuzlar.”
Sezon içinde Euroleague’de oynanan tüm maçların ve galibiyetlerin görüntüleri de videoda yer aldı.
Coşku dorukta
Almanya’nın başkenti Berlin’de 13-15 Mayıs’ta düzenlenecek THY Euroleague Final Four’da şampiyonluk mücadelesi verecek Fenerbahçe Erkek Basketbol takımı, dün bu kente geldi. Tegel Havalimanı’na inen sarı-lacivertli takım oyuncularını, Fenerbahçe taraftarları karşıladı. Oldukça coşkulu bir şekilde karşılanan sarı-lacivertli kafile, taraftarların tezahüratları eşliğinde konaklayacağı otele geçti.
Taraftara özel çağrı
Fenerbahçe’de Berlin’e uçan basketbol takımı oyuncuları taraftara çağrıda bulundu. Ekpe Udoh, Luigi Datome ve Bogdan Bogdanovic gibi yıldızlar, sosyal medya üzerinden destek bekledi. Fenerbahçe’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolar, ‘6. adam ol’ başlığında verildi. Taraftarlara seslenen Datome, “Final Four’da oynuyoruz, bu sizin başarınız. Sizin desteğinize ihtiyacımız var. 6. adam ol” mesajını gönderdi.
Berlin’de eğlence
Fenerbahçe Basketbol Takımı, Berlin’de özel bir aktivite ile karşılandı. Euroleague’in özel sosyal medya etkinliğine katılan sarı-lacivertli yıldızlar, ilginç görüntüler oluşturdu.
Aktivitede Fenerbahçe adına Bogdan Bogdanovic, Jan Vesely, Ekpe Udoh ve Bobby Dixon yer aldı. Twitter organizasyonuyla karşılanan oyunculara, “Final Four zaferine hoşgeldiniz” mesajları dağıtıldı. Ayrıca oyuncuların isimlerinin yazılı olduğu çubuklar da verildi.

Yazarlar