Ankaragücü Fenerbahçe taraftarının tepkisine Emre Belözoğlu'ndan sitem!

Fenerbahçe taraftarının tepkisine Emre Belözoğlu'ndan sitem!

27.02.2024 - 22:12 | Son Güncellenme:

Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi evinde konuk eden Ankargücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun sevinci kısa sürede gündem oldu. Öte yandan maçın son anlarında Fenerbahçe taraftarından Belözoğlu'na tepki gelirken maç sonunda bu konuya değinildi.

Fenerbahçe taraftarının tepkisine Emre Belözoğlundan sitem

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Ankaragücü kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk etti. Karşılaşmada Teknik Direktör Emre Belözoğlu'nun görüntüsü gündem oldu. Müsabakayı Ankaragücü 3-0 kazandı.

Haberin Devamı

MORUTAN ÖNE GEÇİRDİ
Ankaragücü, karşılaşmanın 10. dakikasında atağa çıktı sağ tarafta topla buluşan Morutan, ceza sahası dışından çektiği sert şutla ağları bularak takımını 1-0 öne geçirdi.

FENERBAHÇE PENALTI BEKLEDİ
Fenerbahçe 1-0 sonrası Ankaragücü kalesine yüklenirken Mert Müldür'ün ortasında top rakibin arkasına çarptı. Sarı-lacivertliler penaltı beklerken yaşanan kontra atakta Ankaragücü'nde Tasos takımının ikinci golünü kaydetti.

EMRE BELÖZOĞLU'NUN SEVİNCİ
Gol sonrasında Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu yedek kulübesinde sevinç yaşadı. Canlı yayında gelen görüntüler sonrasında Belözoğlu'nun sevinci gündem oldu.

FENERBAHÇE TRİBÜNÜNDEN TEPKİ
Mücadele Ankaragücü'nün 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. 90+6. dakikada Belözoğlu, Fenerbahçe tribününden gelen tepkilere kafa sallayarak cevap verdi.

Haberin Devamı

EMRE'DEN AÇIKLAMA
Konuyla ilgili olarak Emre Belözoğlu'ndan açıklama gelirken şu ifadeleri kullandı:  Benim söyleyecek bir şeyim yok. Fenerbahçe'yi tercih ettim. Bundan dolayı da pişman olmadım. Fenerbahçeli Emre'yim ben. İnsanlar da bana bunu hissettirdi. Bunu yaşayacağımı düşünmemiştim. Söyleyecek bir şey yok.

"Allah 150 sene ömür verseydi, böyle bir şey yaşayacağımı. düşünmezdim. Bundan dolayı çok üzgünüm. Beni yakından tanıyanlar, benim Fenerbahçe'yi gerçekten kalbimin en güzel yerinde sakladığımı bilir. Hak ettiğim bir şey değildi. Bunu yaşayacağım aklıma gelmezdi. Çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadığımı söylemek isterim."

Yazarlar