Fenerbahçe Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı kiraladı! İşte kasaya girecek rakam

Fenerbahçe, Mergim Berisha'yı kiraladı! İşte kasaya girecek rakam

31.08.2022 - 10:15 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Mergim Berisha'nın Augsburg'a kiralandığını açıkladı. Yıldız futbolcu için Alman kulübünün ödeyeceği rakam ve sözleşmede yer alan madde belli oldu.

Fenerbahçe, Mergim Berishayı kiraladı İşte kasaya girecek rakam

Fenerbahçe, Mergim Berisha'nın Augsburg'a kiralandığını açıkladı. Sarı-lacivertli takımın kasasına girecek rakam belli oldu.

Haberin Devamı

İŞTE O AÇIKLAMA

"Futbol A Takımımızın oyuncularından Mergim Berisha, kiralık olarak Bundesliga ekiplerinden Ausburg’a transfer olmuştur. Futbolcumuza yeni takımı ile başarılar dileriz."

BERISHA'NIN İLK SÖZLERİ

Yeni takımıyla ilgili olarak golcü futbolcu şu ifadeleri kullandı: "Augsburg'a transfer olduğum için çok mutluyum. Bundesliga'da oynamak her zaman hayalimdi."

YABANCI KONTENJANINDA YER AÇILDI
Sarı-lacivertliler, 2022-23 sezonu birinci transfer döneminin bitimi olan 8 Eylül'e kadar kadrosundaki yabancı sayısını 14'e indirmek zorundaydı. Sarı-lacivertli ekipte; Marcel Tisserand, Max Meyer, Steven Caulker'ın ardından Dimitris Pelkas'ın da ayrılığı an meselesi.

8 GOLÜ VAR
Fenerbahçe, geçen sezon Berisha'yı RB Salzburg'tan 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında kadrosuna katmıştı. Sarı-lacivertli forma altında şu ana kadar geçen sürede 32 maçta sahaya çıkan Alman futbolcu, rakip fileleri 8 kez havalandırdı.

Haberin Devamı

KİRALAMA BEDELİ 300 BİN EURO
Alman basınından Bild'in daha önce yaptığı habere göre; Augsburg, Fenerbahçe'ye kiralama bedeli olarak 300 bin Euro ödeyecek. Satın alma opsiyou ise 4 milyon Euro olacak.

PİYASA DEĞERİ 6 MİLYON EURO
Mergim Berisha'nın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek. Alman oyuncuya Transfermarkt verilerine göre 6 milyon Euro değer biçiliyor.

Yazarlar