Fenerbahçe Fenerbahçe Mevlüt'e teklifte bulundu

Fenerbahçe Mevlüt'e teklifte bulundu

25.01.2013 - 11:07 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Mevlüt Erdinç için, milli futbolcunun ağabeyi Ramazan Erdinç çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Mevlüte teklifte bulundu

FENERBAHÇE'DE TEKLİFTE BULUNDU; MEVLÜT "TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTEMİYORUM" DEDİ

Bugün Gazetesi'nde Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Ramazan Erdinç, "Fenerbahçe, kardeşimin menajeri Pier Frelot'le temas kurdu. Tekliflerini ilettiler; ancak Mevlüt kabul etmedi. Kariyerinin bu aşamasında Türkiye'de futbol oynamak istemiyor. Aslında şu anda Türkiye'de futbol oynamak aklının ucundan geçmiyor. Fenerbahçe'yle anlaştığı, çünkü Fenerbahçeli olduğu iddiası ise tamamen gerçek dışı. Mevlüt, milli takım oyuncusu ve tüm Türk takımlarına eşit mesafede" dedi.

MİLLİ TAKIM MAÇINDA KÜFÜR YİYOR; BU BİLE BAŞLI BAŞINA, TÜRK TAKIMLARINA GELMEMESİ İÇİN BİR NEDEN

Mevlüt'ün Türkiye'ye gelmek istememesinin nedenlerinden bir tanesi olarak da, milli maçta protesto edilmesini gösteren Ramazan Erdinç, "Milli takım maçında kardeşimi protesto ediyorlar. Küfürlü tezahüratta bulunuyorlar. Bunu anlamak mümkün değil. Mevlüt elinden geleni yapıyor; ama bu küfürler kardeşimi soğutuyor. Türk takımlarına gelmek istememesinin en önemli nedenlerinden bir tanesi de budur. Bunu yapan belli bir grup. Bu insanların Türklüklerini sorgulamak gerekir. Mevlüt Türk milli takımının başarısı için mücadele ediyor. Sonunda küfür yiyiyor. Mevlüt yıllarca bileğindeki ay yıldız dövmesiyle sahaya çıktı. Fransızlar bunu eleştirmişti. Ama o ülkesine duyduğu sevgi nedeniyle eleştirilere aldırış etmedi. Şimdi ay yıldız dövmesi yok. Edilen hakaretler küfürler Mevlüt'ü çok etkiledi" diye konuştu.

NEW CASTLE UNITED'E GİDEBİLİR

Mevlüt'ün Premier Lig'e gidebileceğini ifade eden Ramazan Erdinç, "Mevlüt İngiltere'de oynamak istiyor. New Castle United kendisini istiyor. Bu ara transfer döneminin son 10 günü içerisinde bir gelişme yaşanabilir. New Castle anlaşabilir. Ya da sezon sonunda bir gelişme olur. Fakat Fenerbahçe'ye ya da Türkiye'de herhangi bir takıma gelmeyecek" şeklinde konuştu.

Sol kanat ve merkez forvet oyuncusu olarak oynayabilen Mevlüt Erdinç'in Rennes takımıyla sözleymesi 2015 yılına kadar devam ediyor.