Basketbol Fenerbahçe’nin B planı

Fenerbahçe’nin B planı

14.08.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Obradovic’i takımın başına getiren ve çok önemli yıldızları bünyesine katarak Avrupa’nın en çok merak edilen takımlarından birisi haline gelen Fenerbahçe Ülker, transferde B planını devreye sokacak. Teodosic, Calathes gibi önemli guardlarla temasa geçmesine rağmen oyun kurucu transferini bitiremeyince, farklı seçenekler üzerinde durmaya başladı.

Fenerbahçe’nin B planı

ÜMİT AVCI

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli ekibin, listelerinde yer alan bir iki isimle daha görüşmelerini sürdürdüğü ancak yine sonuç alamaması durumunda oyun kurucu transferinden vazgeçeceği ve yabancı hakkını uzundan yana kullanacağı öğrenildi.
13 yıldır NBA’de forma giyen ve 1000 maç barajını geçmek için en az bir yıl daha ABD’de kalmak isteyen Hidayet Türkoğlu, FIBA’dan ceza almaması durumunda Türkiye’ye dönmesi konusunda ikna edilecek. Basketbol Federasyonu ile görüşen ve Hidayet’e ceza verilmemesi konusunda olumlu mesajlar alan sarı-lacivertli ekip, guard pozisyonunu McCalebb, Barış ve Preldzic ile geçerken, forvet pozisyonuna yıldız basketbolcuyu dahil edecek. Bu durumda yabancı guard yerine de pivot transferi yapılacak, Avrupa’da isim yapmış bir 5 numara takıma katılacak.