Fenerbahçe Fenerbahçe’nin yeni transferi Jailson İstanbul'da!

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jailson İstanbul'da!

31.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jailson Marques Siqueira dün gece İstanbul’a geldi.

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jailson İstanbulda

Fenerbahçe’nin yeni transferi Jailson Marques Siqueira dün gece İstanbul’a geldi. 22 yaşındaki oyuncuyu Atatürk Havalimanı’nda sarı-lacivertli yetkililer karşıladı.

Haberin Devamı

Kıyasıya pazarlık
Fenerbahçe ile Gremio arasında Jailson konusunda sıkı bir transfer görüşmesi yapıldı. Santos’un da çok istediği 22 yaşındaki futbolcu için Libertadores maçına giden sarı-lacivertli yetkililer, Gremio-Estudiantes maçı öncesi Brezilya kulübü ile bir toplantı gerçekleştirdi.
İlk olarak 2.5 milyon euroluk bir teklif sunuldu ancak ret cevabı geldi. Oyuncunun gelecekteki potansiyelini bilen sarı-lacivertliler, teklifi 4 milyon euroya çıkardı. Bunun üzerine de iki taraf anlaşma sağladı. Ayrıca Jailson’a da önemli bir sözleşme önerildi. İlk etapta Brezilya’da kalmayı düşünen Jailson da hemen ikna edildi.
61 maçta 3 gol
Jailson, Gremio forması giymeye başladığı tarihten bu yana 61 maçla takımı adına Brezilya Ligi’nde en fazla maçta forma giyen 3. isim oldu. 22 yaşındaki yıldız 61 lig maçında 3 gol 1 asistle oynadı. Jailson, yüzde 84 pas isabeti, yüzde 52’lik ikili mücadele kazanma oranı ve yüzde 65’lik top kapma oranıyla görev yaptı.

Yazarlar