ING Basketbol Süper Ligi Zeljko Obradovic'in prensi geliyor! Fenerbahçe Beko'yu seçti

Zeljko Obradovic'in prensi geliyor! Fenerbahçe Beko'yu seçti

12.07.2023 - 10:01 | Son Güncellenme:

Ayrılıkların yaşandığı sarı-lacivertli takım kadrosuna önemli bir takviye daha yapacak. Partizan'da Zeljko Obradovic'in vazgeçemediği yıldızın son kararı Fenerbahçe oldu.

Zeljko Obradovicin prensi geliyor Fenerbahçe Bekoyu seçti

THY Avrupa Ligi'nde zirveyi hedefleyen Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı transfer çalışmalarına hız verdi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takımda birçok veda yaşandı. Kostas Antetekounmpo, İsmet Akpınar, Samet Geyik son olarak Devin Booker ve Carsen Edwards'la yollar ayrıldı. 

Yapılan açıklamada "Fenerbahçe Beko’nun 2021-22 ve 2022-23 sezonu kadrolarında yer alan sporcumuz Devin Booker ile 2022-23 sezonunda kadromuzda yer alan oyuncumuz Carsen Edwards ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçe Ailesi'ne verdiği katkılardan dolayı Devin Booker ve Carsen Edwards'a teşekkür eder, kariyerlerinin yeni döneminde kendilerine başarılar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Beko formasıyla 34 maçta parkeye Edwards, Euroleague'de oynanan ASVEL maçlarında dikkatleri üzerine çekmiş ve iki maçta rakip potaya tam 41 sayı bıraktı.

Haberin Devamı

BAYERN MÜNİH'E TRANSFER OLDU

Ünlü başantrenör Pablo Laso'yu getiren Alman temsilcisi Bayern Münih, Carsen Edwards ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli kulüp, efsane başantrenör Zeljko Obradovic'in prensini transfer etmek için harekete geçti. 

Litvanya'dan Basketnews'in haberine göre; Partizan'dan ayrılan ve serbest durumda olan Yam Madar'a birçok takım teklif yaptı, ancak İsrailli yeteneğin son kararı Fenerbahçe Beko oldu.

Zeljko Obradovicin prensi geliyor Fenerbahçe Bekoyu seçti

YAM MADAR KİMDİR?

Geçen sezon EuroLeague Oyuncular Birliği tarafından 'En İyi Genç Oyuncu' ödülünün sahibi olan 1.90 boyundaki Yam Madar, 5.8 sayı, 1.2 ribaunt ve 1.6 asist ortalamaları yakaladı. Yam Madar, 2022/23 sezonunda THY EuroLeague'in genç oyunculara verdiği 'EuroLeague Yükselen Yıldız' ödülünün de sahibi oldu.

Hapoel Tel Aviv altyapısından yetişen İsrailli oyun kurucu, 2020 NBA draftında Boston Celtics tarafından 47. sırada seçilmişti.

Yazarlar