Voleybol Fenerbahçe paylaştı! 90'lar tarzı Eda Erdem

Fenerbahçe paylaştı! 90'lar tarzı Eda Erdem

04.10.2023 - 18:10 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları ile bu yaz başarıdan başarıya koşan ve 3 kupa kazanan takımın kaptanlığını yapan Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe Opet'te sezonu açtı. Sarı-lacivertli kulüp sosyal medyada trend olan uygulama için kaptanını tercih etti.

Fenerbahçe paylaştı 90lar tarzı Eda Erdem

Filenin Sultanları ile 3 kupa kazanan kaptan Eda Erdem Dündar, Fenerbahçe Opet'te sezonu açtı. Sarı-lacivertli kulüp sosya medyada trend olan uygulama için kaptanını tercih etti.

Haberin Devamı

22 MAÇLIK MUHTEŞEM SERİ
Filenin Sultanları bu süreçte rakiplerine hiç şans tanımadı. Son olarak Milletler Ligi'nde Japonya'ya 5 set sonunda 3-2 mağlup olan A Milli Kadın Voleybol Takımı, sonrasında oynadığı 22 maçın tamamını kazanarak muhteşem bir galibiyet serisi yakaladı.

Fenerbahçe paylaştı 90lar tarzı Eda Erdem

DÜNYA SIRALAMASINDA ABD İLE FARK AÇILDI
Volleyball World'de yer alan haberde Filenin Sultanları'nın dünya sıralamasında ABD ile farkı açtığına yer verilirken 2024 Paris'e katılacak son 5 takımın Milletler Ligi'ndeki elemelerden sonra oluşacak sıralama ile belirlenecek.

Fenerbahçe paylaştı 90lar tarzı Eda Erdem

HEYKELİ DİKİLİYOR
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, A Milli Takım'ın ve Fenerbahçe Opet'in kaptanı milli voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin dikileceğini söyledi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe paylaştı 90lar tarzı Eda Erdem

Yaşanan gelişmenin üzerine Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Eda Erdem, şu ifadeleri kullandı; "İyi ki Fenerbahçeliyim, iyi ki Fenerbahçe'deyim diyerek, bu camiaya layık olabilme mücadelesiyle yaşadım hayatımın son 15 yılını. Başkanımız Sayın Ali Koç'un bugün genel kurul toplantısında yaptığı konuşmayı; kalbimde büyük bir gururla, içimde büyük bir heyecanla, gözlerim dolu dolu dinledim. Verdiğiniz değer, gösterdiğiniz kıymet ve her zaman sağladığınız desteğiniz için Büyük Fenerbahçe camiasına şükranlarımı sunuyorum. Bugün dünyanın en mutlu insanıyım. Çok teşekkürler."

Fenerbahçe paylaştı 90lar tarzı Eda Erdem

90'LAR STİLİ EDA ERDEM
Fenerbahçe kulübü son dönemde popüler olan 90'lar tarzı fotoğraf uygulamasını Eda Erdem Dündar'da denedi. Paylaşım büyük ilgi gördü.

FENERBAHÇE'DE YENİ BAŞANTRENÖR

Terzic'in ayrılığı sonrası Fenerbahçe Opet'in yeni başantrenörü Novara'dan ayrılan Stefano Lavarini olmuştu. Sarı-lacievrtli kulüp İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini'yi şu şekilde açıklamıştı: "Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, yeni sezon yapılanması kapsamında İtalyan Başantrenör Stefano Lavarini ile anlaşma sağlamıştır."

Fenerbahçe paylaştı 90lar tarzı Eda Erdem

STYSIAK ANTRENMANLARA BAŞLADI

Bu sezonu Çin Ligi'nde açacak olan Melissa Vargas sezon ortasında Fenerbahçe'ye geri dönecek. Bu sezon Vargas'ın yokluğunda Polonya'nın dünyaca ünlü yıldızı Stysiak Fenerbahçe'nin as pasör çaprazı olacak. Polonyalı pasör çaprazı idmanlara başladı.

Haberin Devamı

EDA ERDEM'E MESAJ
Polonyalı yıldız voleybolcunun, İstanbul'a geliş görüntüleri Fenerbahçe tarafından yayınlanırken Eda Erdem'e de mesaj gönderdi. Eda Erdem'i idolü olarak gören Stysiak, 'Seni çok özledim abla' ifadelerini kullandı.

Yazarlar