Fenerbahçe Fenerbahçe resmen açıklamıştı! Transfer vizeye takıldı

Fenerbahçe resmen açıklamıştı! Transfer vizeye takıldı

24.09.2023 - 18:25 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de genç futbolcular Omar Fayed ve Jin Ho Jo forma şansları bulmaları adına Sırbistan ekibi Novi Pazar'a kiralanmıştı. Genç oyuncunun transferinin vize problemine takıldığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe resmen açıklamıştı Transfer vizeye takıldı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de Jin Ho Jo ve Omar Fayed ile yollar ayrıldı. Sarı-lacivertliler, genç yeteneklerini sezon sonuna kadar Novi Pazar'a gönderdi. Anlaşmanın resmen açıklanmasına rağmen genç futbolcunun Fenerbahçe ile antrenmanlara çıkmasının nedeni ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Genç oyuncunun Novi Pazar'a transferinin vize işlemleri nedeniyle beklemede olduğu belirtildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

JIN HO JO, JEONBUK'TAN GELDİ

Daedong ES altyapısında yetişen Jin Ho Jo daha sonra Jeonbuk altyapısının yolunu tuttu. Fenerbahçe, Jin Ho Jo'yu 4 Mart 2022'de bedelsiz olarak altyapısına dahil etti.

Genç futbolcunun sarı-lacivertlilerle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026'da sona erecek. Jin Ho Jo'nun güncel piyasa değeri 50 bin euro.

Fenerbahçe resmen açıklamıştı Transfer vizeye takıldı

OMAR FAYED İÇİN 551 BİN EURO

El Mokawloon altyapısında yetişen Omar Fayed, sezon başında 551 bin euro karşılığında Fenerbahçe'ye imza attı. 20 yaşındaki stoper, sarı-lacivertlilerle 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı. Omar Fayed'in güncel piyasa değeri 500 bin euro.

Haberin Devamı

Fenerbahçe resmen açıklamıştı Transfer vizeye takıldı

NOVI PAZAR'A KİRALANDILAR

Fenerbahçe Kulübü, Mısırlı futbolcu Omar Fayed ve akademiden yetişen Jin-ho Jo'nun Sırbistan ekibi Novi Pazar'a kiralandığını duyurmuştu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılanmasına devam edilen profesyonel futbol takımımızın genç oyuncularından Omar Fayed ve akademimizden yetişen Jin-ho Jo, Sırbistan’ın Novi Pazar kulübüne bir yıllığına kiralanmışlardır. Oyuncularımıza başarılı bir sezon diliyoruz" ifadeleri kullanılmıştı.

OMAR FAYED, İSTANBUL'DA

Sırbistan ekibi Novi Pazar'a kiralandığı açıklanan Omar Fayed'in Fenerbahçe ile antrenmanlara devam etmesi merak konusu oldu. Bu transferin evrakların yetişmediği için iptal edildiği öne sürülmüştü.

Fanatik'in haberine göre; Mısırlı stoperin transferinin vize işlemlerine takıldığı belirtildi. Omar Fayed'in vize işlemlerinin aşılmasının ardından Sırbistan'a gideceği kaydedildi.