Futbol Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda, saat kaçta?

03.08.2015 - 08:29 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçına artık saatler kaldı. Fenerbahçeli taraftarlar Shakhtar Donetsk maçının hangi kanalda, saat kaçta yayınlacağını merak ediyor. Yapılan son açıklamaya göre Shakhtar Donetsk Fenerbahçe maçı yarın akşam Dijitürk üzerinden 30 TL karşılığında izlenebilecek.

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda, saat kaçta

Fenerbahçe Ukrayana'da tarihi bir sınava çıkıyor. Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe maçı için artık nefesler tutuldu, maç saati bekleniyor. Fenerbahçe Shakhtar Donetsk karşılaşması Dijitürk 203/399 no'lu kanallarından izlenebilecek.


SON DAKİKA HABERİ! FRED KARARI AÇIKLANDI
UEFA, Fenerbahçe'nin Shakhtar'ın Brezilyalı oyuncusu Fred için yaptığı itirazı reddetti. Karara gerekçe olarak Güney Amerika Konfederasyonu'nun Brezilyalı oyuncuya ceza vermemesi gösterildi. UEFA, Fenerbahçe'nin Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı oyuncusu Fred hakkında yaptığı itirazı reddetti.
Associated Press'in geçtiği habere göre; UEFA, Copa America'da yasaklı madde kullanan Fred'in, Güney Amerika Konfederasyonu tarafından ceza almamasını gerekçe gösterdi ve Fenerbahçe'nin itirazını reddetti.
Brezilyalı oyuncunun, Haziran ayında Şili'de yapılan Copa America'da, 'hydrochlorothiazide' adlı idrar söktürücü maddeyi kullandığı ortaya çıkmıştı. Bu madde, alınan diğer ilaçların da idrar testinde belirlenmesini engelliyor.
"Fred ikinci maçta yüksek ihtimal oynamayacak"
UEFA ise, Shakhtar'a Fenerbahçe'yle oynanan ilk karşılaşmada Fred'i oynatmamasını tavsiye etmiş ancak Ukrayna ekibi 22 yaşındaki oyuncuyu bu tavsiyeye rağmen Fenerbahçe karşısında maça ilk 11'de başlatmıştı.
Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe maçının iddaa oranları belli oldu
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme rövanş mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile karşılaşacak. İddaa Yönetimi bu maçta ev sahibi Shakhtar'ı favori olarak belirledi.
Fenerbahçe, 0-0'ın rövanşında Ukrayna'da Lucescu'nun çalıştırdığı Shakhtar Donetsk ile tur için oynayacak.
Bu önemli mücadele öncesi İddaa Yönetimi de oranları belirledi.
İddaa Shakhtar Donetsk'in galibiyetine ilk olarak 1.50'lik oran belirlerken beraberliğe 3.50 Fenerbahçe galibiyetine ise 4.00 oran belirledi. Mücadelede "2.5 gol altı"nın oranı 1.60 iken "2.5 gol üstü"nün oranı ise 1.75
Oranlar değişti
İddaa, daha sonra değişikliğe giderek, Shakhtar'ın galibiyet oranını 1.60'a yükseltirken, beraberlik oranını 3.30'a düşürdü. Sarı-Lacivertlilerin galibiyeti ise 4 orandan 3.60 düşürüldü.
Kadıköy'de oynanan ilk mücadelede Fenerbahçe galibiyetine 2.00, beraberliğe 3.20, Shakhtar Donetsk galibiyetine ise 2.60 oran verilmişti.
Lucescu Fenerbah motive olmuş!

Haberin Devamı

MİLLİYET ekibi olarak şehirdeki bu izlenimleri edinmeden önce, ilk iş olarak Shakhtar’ın kampına giriyoruz. Ukrayna Ligi’ndeki üçüncü maçında Hoveria’yı kendi sahasında yenen Shakhtar, ertesi gün Fenerbahçe maçı için ilk hazırlığını yapmak üzere otelden çıkıyor.

Biz de daha önce Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuştuğumuz takım kaptanı Srna ile sohbet ediyoruz. Kadıköy’deki maçın ardından “Kaleci Volkan’ı geçemedik” diyen futbolcu, yine kendilerini zor bir maçın beklediğinin altını çiziyor. Ardından Lucescu’ya yöneliyoruz. Maçın havasına girdiği her halinden belli olan Rumen teknik adam, çok konsantre bir görüntü veriyor. Maç öncesi bir yorum yapmaktan kaçınıyor.

Mehmet Topal yedek Meireles 11’de

Mehmet Topal, dünkü antrenmanda da takımla çalışmadı. Ukrayna'ya götürülecek olan tecrübeli oyuncu maça kulübede başlayacak. Onun yerine Raul Meireles ilk 11'de görev yapacak.

Haberin Devamı

Shakhtar Donetsk maçı öncesi Mehmet Topal’dan gelen haber moralleri bozdu. Tecrübeli oyuncu, İstanbul’daki son antrenmanda da takımla çalışmalara katılamadı.

Tedavisi gerçekleştirilen Topal, ardından kendisi için hazırlanan özel idman programını uyguladı. Yıldız futbolcuda yaşanan bu gelişmenin ardından gözler Raul Meireles’e çevrildi. Pereira, Mehmet Topal’ı Ukrayna’ya götürecek ancak deneyimli futbolcu mücadeleye kulübede başlayacak. Rövanşta Josef De Souza’nın orta sahadaki partneri Raul Meireles olacak. Pereira, Topal ile Josef’i birbirlerine yakın oynatıyordu. Ancak bu kez Brezilyalı futbolcunun savunmaya daha yakın olması, Meireles’in ise onun biraz önünde görev yapması bekleniyor.

İki yönlü katkı Raul Meireles, ilk maçta 64. dakikada oyuna dahil olmuştu. Fenerbahçe orta sahasına dinamizm katan Portekizli yıldız, Shakhtar’ın hücuma çıkışlarında yaptığı başarılı müdahalelerle atakların büyümesini önlemişti. Pereira, vatandaşı olan öğrencisinden rövanşta da aynı görevi üstlenmesini talep etti ve ekledi: Senden sadece defansif katkı beklemiyorum. Hücum yeteneklerin üst düzeyde. Atağa çıkışlarımızda bu yeteneklerini de konuştur...

Haberin Devamı

Van Persie'den özel istek: "İlk 11'de oynat beni hocam"

Van Persie, Pereira ile yaptığı görüşmede Shakhtar önünde ilk 11'de yer almak istediğini iletti. Fenerbahçe'nin yıldızı, "Fizik ve beyin olarak hazırım. Telafisi olmayan bir maça çıkıyoruz. Turun kaderini değiştirebilirim" dedi

FENERBAHÇE Shakhtar'le yapacağı maça odaklanırken ilginç bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı.

Teknik Direktör Pereira'nın henüz tam olarak hazır olmadığı gerekçesiyle Ukrayna'daki rövanşta ilk 11'de oynatmayı planlamadığı Van Persei'nin hocasından ilginç bir istekte bulunduğu öğrenildi. Portekizli teknik adamın kendisini Shakhtar karşısında oyuna sonradan almayı düşündüğünü işiten Hollandalı yıldızın Pereira'ya, "Hocam bu maçın önemini çok iyi biliyorum. Bu turu geçemediğimiz takdirde Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını tamamen kaybedeceğiz. Böyle bir kazaya uğramamak için Shakhtar'i mutlaka elemeliyiz. Eğer bana ilk 11'de şans verirseniz varımı yoğumu ortaya koyarım. Telafisi olmayan bir maça çıkacağız. Bu nedenle ne pahasına olursa olsun forma giymek istiyorum" dediği öne sürüldü.

Haberin Devamı

TANSİYONU YÜKSEK MAÇLARA ÇOK ALIŞIĞIM

VAN Persie'nin yaptığı görüşmede ayrıca, "Bu maçların atmosferine alışık bir oyuncuyum. Kendimi de hem fizik hem de beyin olarak hazır hissediyorum. Ben oynadıkça forma giren bir futbolcuyum. Bana bu maçta şans verirseniz sizi asla mahcup etmem. Canımı dişime takarak oynarım" diye konuştuğu belirlendi. Portekizli teknik direktörün bu konuşmanın ardından nasıl bir karar vereceği ise merakla bekleniyor.

Aman dikkat!

Fenerbahçe, Ukrayna’ya gidecek taraftarını uyardı, kulübün men edilme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu hatırlattı.

Fenerbahçe, Ukrayna’ya gidecek taraftarını uyardı, kulübün men edilme tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu hatırlattı.

Sarı-lacivertlilerin internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, yarınki karşılaşmanın yüksek riskli ilan edildiği belirtilerek, “Shakhtar Donetsk-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanabilecek en ufak bir disiplin ve güvenlik ihlali, takımımızın emin adımlarla yürüyeceğine inandığımız Avrupa yolunda geri dönülemez bir yaptırıma sebep olacak, takımımız Avrupa’dan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır” denildi.

Haberin Devamı

Kulübün taraftardan beklentileri ise şöyle sıralandı:

- 90 dakika boyunca, bitmez tükenmez bir destekle takımımızın arkasında olunması,

- Merdiven boşluklarında oturulmaması,

- Maç öncesi, maç sırasında ve maç sonrasında sahaya girilmemesi,

- Hiçbir şekilde, siyasi içerik barındıran ya da siyasi içerik çağrıştıran slogan atılmaması, pankart, flama ve benzeri gibi objelerin stada getirilmemesi,

- Sahaya kesinlikle yabancı madde atılmamasının sağlanması,

- Maytap, meşale ve bu tür yanıcı ve yaralayıcı maddelerin kesinlikle kullanılmaması, kullananların engellenmesi ve bu konuda direniş gösterenlerin ivedilikle güvenlik birimlerine bildirilmesi,

- Rakip takım taraftarlarının olası provokasyonuna karşı sakin kalınması...

Fenerbahçe Shakhtar Donetsk maçı hangi kanalda saat kaçta?

Fenerbahçe Ukrayana'da tarihi bir sınava çıkıyor. Shakhtar Donetsk, Fenerbahçe maçı için artık nefesler tutuldu, maç saati bekleniyor. Fenerbahçe Shakhtar Donetsk karşılaşması Dijitürk 203/399 no'lu kanallarından izlenebilecek.

Yazarlar