Fenerbahçe Fenerbahçe Jorge Jesus'la ilk sınavında! Fenerbahçe-FC Shkupi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Jorge Jesus'la ilk sınavında! Fenerbahçe-FC Shkupi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

22.06.2022 - 16:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Jorge Jesus liderliğinde ilk özel maçına Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi karşısında çıkıyor. Yeni sezona hızlı transfer çalışmaları ile başlayan Temmuz ayı içerisinde ön eleme oynayacak olan Sarı Lacivertliler çalışmalara erken başladı. Peki Fenerbahçe-Shkupi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Jorge Jesusla ilk sınavında Fenerbahçe-FC Shkupi maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda

Fenerbahçe-Shkupi maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan yeni sezon öncesinde Portekizli tecrüblei teknik direktör Jorge Jesus'u takımın başına getiren Fenerbahçe transfer çalışmalarına da hızlı başladı. Bruma ve Lincoln Henrique'ui kadrosuna katan Fenerbahçe Temmuz ayında oynayacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı öncesinde hazırlıklarına devam ediyor. Bu kapsamda bu akşam Jorge Jesus yönetiminde ilk özel maçına çıkacak olan Fenerbahçe, Kuzey Makedonya şampiyonu Shkupi ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE-SHKUPİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe-Shkupi maçı 22 Haziran Çarşamba akşamı saat 18:00'de başlayacak. Mücadele Fenerbahçe Youtube ekranı üzerinden naklen ve canlı olarak yayımlanacak.

Yazarlar