Fenerbahçe Fenerbahçe son dakika transfer haberleri! 29 Mayıs Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri! 29 Mayıs Fenerbahçe transfer gündemi

29.05.2018 - 11:48 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de kaybedilen şampiyonluğun hemen ardından transfer harekatı başladı. Hafta sonu yapılacak olan başkanlık seçiminin ardından yeni gelen yönetimin transfer çalışmalarına hız vermesi bekleniyor. Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme oynama şansı elde eden Sarı Lacivertli takımda ilk aşamada savunma hattına transfer yapılması planlanıyor. Öte yandan uzun süredir Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan Carlos Bacca yeniden gündemde! İşte 29 Mayıs Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri 29 Mayıs Fenerbahçe transfer gündemi

Şampiyonlar Ligi biletini kapan Fenerbahçe'de gözler hafta sonu gerçekleştirilecek olan başkanlık seçimine dikilmiş durumda! Bir yandan yeni sezon öncesi takımın savunma ve forvet hattına takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'de oyunculara gelen tekliflerde yer alıyor. Son olarak Aatıf Chahechouhe'ya AEK Limassol'un kanca attığı iddiası gündeme gelmişti. İşte 29 Mayıs Fenerbahçe transfer haberleri ve gündemde öne çıkan başlıklar...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye Dede iddiası!

30 yaşındaki Brezilyalı stoper Dede'nin ilk kez ülke dışına çıkacağı ve gideceği adresin de Fenerbahçe olduğu bildirildi. Transfer sezonunda önceliği savunmaya veren Fenerbahçe, bu bölge için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇOK TECRÜBELİ

Sarı-Lacivertli kulüp için önemli bir iddia bu kez Brezilya'dan geldi. Brezilya Milli Takımı'nın rezerv kadrosunda yer alan stoper Dede'nin ilk kez yurt dışına çıkacağı ve adresinin de Fenerbahçe olduğu belirtildi.

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri 29 Mayıs Fenerbahçe transfer gündemi

Transfere aracılık eden kişinin ise Giuliano olduğu ifade ediliyor. Cruzeiro'da forma giyen Dede, 30 yaşında ve 1.92 boyunda. (Takvim)

Fenerbahçe'den Barbosa seferi!

Fenerbahçe scout ekibinin önerdiği Danilo Barbosa için genel kruulun ardından kulübü Braga ile masaya oturulacağı bildirildi. Transfere Kocaman da sıcak bakıyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri 29 Mayıs Fenerbahçe transfer gündemi

Fenerbahçe'de gündem başkanlık yarışı olmasına karşın yeni sezon için transfer çalışmaları da bir taraftan devam ediyor. Fenerbahçe yönetimi orta sahanın ortasında forma giyen ve scout ekibinin önerdiği Danilo Barbosa için genel kurulun ardından Portekiz seferi yapmayı planlıyor.

1 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Fenerbahçe yönetimi Braga ile Barbosa'nın bonservisi için masaya oturacak. Brezilyalı futbolcunun 1 yıl sözleşmesi kaldığı için bonserviste indirim söz konusu olabilecek. Oyunun iki yönünü de oynayabilen bir isim olan Barbosa için Aykut Kocaman'ın bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. (Takvim)

Fenerbahçe'de Carlos Bacca aşkı yeniden alevlendi.

Aziz Yıldırım yeniden başkan seçilmesi halinde Aykut Kocaman'la devam edeceğini söylemişti. Teknik direktör Aykut Kocaman da buna göre transfer çalışmalarına başladı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'den temsilciler, Carlos Bacca için Milan'la temas kurdu. Bu isimlerin Yıldırım'ın ekibinden olduğu öne sürüldü. Aykut Kocaman, daha önce de Kolombiyalı yıldızı çok istemişti.

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri 29 Mayıs Fenerbahçe transfer gündemi

Ancak Bacca, tercihini Villarreal'den yana kullanmıştı. 31 yaşındaki oyuncu burada 35 lig maçında 15 gol atıp, 6 asist yaptı. Başarılı performansına rağmen İspanyol ekibi, Bacca'nın bonservisini almadı.

Haberin Devamı

Milan takımda tutmayacak

UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarına uymadığı için ceza tehlikesiyle karşı karşıya olan Milan'ın, bütçede yer açmak için Kolombiyalı yıldızı takımda tutmayacağı kaydedildi. Fenerbahçe'nin, İtalyan deviyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncuyu satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği belirtildi. (Akşam).

İtalyan Chievo Isla’da ısrarcı

Adı bir süredir İtalyan kulüpleriyle anılan Mauricio Isla'yla ilgili Çizme'den flaş bir açıklama geldi. Serie A ekiplerinden Chievo'nun sportif direktörü Giancarlo Romairone, Şili basınından La Cuarta'ya verdiği demeçte Fenerbahçe'nin yıldızına olan ilgilerini doğruladı. Romairone, "Isla, daha önce İtalya'da oynamıştı ve bizim de ilgimizi çeken bir oyuncu" dedi. Sarı-lacivertlilerde bu sezon 29 maçta forma giyen 29 yaşındaki oyuncu 3 asist yaptı. (Sabah Spor)

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri 29 Mayıs Fenerbahçe transfer gündemi

İlk operasyon defansa

Kocaman sıkıntının hücumda değil, savunmanın göbeğinde olduğunu düşünüyor. Mangala, Paletta ve Ivan Marcano üçlüsünden 2’si alınacak

Haberin Devamı

Önümüzdeki sezonun güçlü kadrosunu kurmak için çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de teknik patron Aykut Kocaman'dan yönetime rapor gitti. Tecrübeli teknik adamın, "Hücumda ciddi bir sıkıntı çekmiyoruz ama savunmada problemimiz var. Transferde öncelik bu bölgede olmalı" dediği bildirildi.

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri 29 Mayıs Fenerbahçe transfer gündemi

?SKRTEL, NEUSTADTER, NETO YOLCU

Kocaman'ın raporu doğrultusunda hareket edecek olan Fener yönetimi Neustadter ve Skrtel'e gelen teklifleri değerlendireceği öğrenildi. Skrtel'i G. Rangers istiyor. Neustadter'e ise Rusya'dan teklifler var.

DEFANSIN LİDERİ MANGALA

Stoper için City'den Fransız oyuncu Mangala, Milan'dan Paletta ve Porto'da forma giyen İspanyol Ivan Marcano isimleri ön plana çıktı. Defansta liderlik Mangala'ya verilecek.

?MARCANO SERBEST KALACAK

Bu 3 stoperden İspanyol Marcano'nun sözleşmesi bitiyor. Mangala için kiralama formülü devreye sokulacak. 1 yıl daha sözleşmesi olan Paletta ise uygun bir bonservisle kadroya dahil edilmeye çalışılacak..