Fenerbahçe Fenerbahçe son dakika transfer haberleri! Fenerbahçe 7 Ocak transfer haberleri

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri! Fenerbahçe 7 Ocak transfer haberleri

07.01.2019 - 12:37 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer harekatı ara transfer sezonun açılması ile birlikte start aldı. Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna katan Fenerbahçe'de forvet konusunda Alberth Elis'in sarı lacivertli takımı takibe alması bir anda gözleri bu isme çevirdi. MLS'de Monterrey forması giyen Alberth Elis'in transferi konusunda kısa sürede açıklama yapılması bekleniyor. Öte yandan John Obi Mikel'inde Fenerbahçe'ye seve seve gelirim açıklaması yapması taraftarı heyecanlandırdı. İşte 7 Ocak Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri Fenerbahçe 7 Ocak transfer haberleri

Fenerbahçe'de ara transfer süreci hızlı başladı. Savunma hattına ilk takviyeyi Evkur Yeni Malatyaspor'dan Sadık Çiftpınar ile yapan Fenerbahçe forvet transferi konusunda çalışmalar sürüyor. MLS'de Monterrey forması giyen Alberth Elis'in Fenerbahçe'yi sosyal medya üzerinden takibe alması gözlerin bir anda bu isme çevrilmesine neden oldu. Birçok bölgeye yeni transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe transfer komitesi ince eleyip sık dokuyor. Gelecek olan yeni isimlerin yanı sıra kulüpteki bazı oyunculara da talepler geliyor. Eljıf Elmas konusunda Real Madrid'in rekor bir ücret ödemeye hazır olduğu gelen haberler arasında! İşte Fenerbahçe son dakika transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye Candreva önerisi

Sarı-Lacivertliler, birçok ismi transfer listesine alırken, menacerler de kulübe oyuncu önermeye devam ediyor.

Sarı-Lacivertliler, birçok ismi transfer listesine alırken, menacerler de kulübe oyuncu önermeye devam ediyor.

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri Fenerbahçe 7 Ocak transfer haberleri

Son olarak menacerlerin Fenerbahçe’ye önerdiği oyuncunun, İnter’de forma giyen Antonio Candreva olduğu öğrenildi.

Hücumun sağ kanadında görev yapan 31 yaşındaki İtalyan futbolcunun, yeterli süre alamadığı için takımdan ayrılma kararı aldığı ve İnter’in de bu oyuncusu için teklifleri dinlemeye hazır olduğu bildirildi. (Fanatik)

Menajerinden ayrılık itirafı!

Fenerbahçeli yıldız Martin Skrtel'in menajeri Karol Csonto açıklamalarda bulundu. Ayrılık iddialarına değinen Csonto, Barcelona'dan teklif aldıklarını da doğruladı.

Haberin Devamı

Slovak futbolcunun menajeri Karol Csonto, yaptığı açıklamada transferle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri Fenerbahçe 7 Ocak transfer haberleri

Fenerbahçe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan futbolcu için Barcelona'dan teklif aldıklarını doğrulayan Karol Csonto, şöyle konuştu; "Barcelona ile görüşme yaptık. Skrtel, Barcelona'yı 4 gözle bekliyor. Kendisinin kariyerine farklı bir şekilde devam etme kararı var. Doğru bir kulüp bulursak gidecek."

Tecrübeli futbolcu için ayrıca İngiltere'den ve Glasgow Rangers'tan teklifler olduğu sorusunu da yanıtlayan Karol Csonto, "İngiltere'ye dönüşün gerçek olacağını sanmıyorum." dedi. (Fotomaç)

Alberth Elis sürprizi! Fenerbahçe'yi takibe aldı!

Fenerbahçe'nin MLS takımlarından Houstan Dynamo'da forma giyen 22 yaşındaki Alberth Elis'i transfer etmek istediği iddia edildi. Fenerbahçe'nin MLS takımlarından Houstan Dynamo'da forma giyen 22 yaşındaki Alberth Elis'i transfer etmek istediği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde Avrupa'dan teklif aldığını duyuran Honduraslı futbolcu, Instagram'dan Fenerbahçe ve Diego Reyes'i takibe aldı. Fenerbahçe'de sürpriz gelişme... MLS takımlarından Houston Dynamo'da forma giyen Honduraslı Alberth Elis'in, sarı-lacivertli takımdan transfer teklifi aldığı belirtildi. 22 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir TV programında Avrupa'dan teklif aldığını, ayrılmak istediğini kulübe ilettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri Fenerbahçe 7 Ocak transfer haberleri

Teklif aldığı takımın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynamayan ancak normalde Şampiyonlar Ligi takımı olan bir ekip söyledi. Elis, "Houston'la 2 yıllık sözleşmem var ama Avrupa'dan benimle ilgilenen bir takım var ve teklif masanın üstünde. Dynamo zaten rüyamın Avrupa olduğunu biliyor" diyerek kulübüne de mesaj gönderdi.

Honduraslı futbolcu, Instagram hesabından Fenerbahçe ve Diego Reyes'i de takibe alınca iddialar ayyuka çıktı. Kısa süre içinde transferle ilgili gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

22 yaşındaki Alberth Elis, sağ kanatta görev yapıyor. Ülkesi Honduras'ın Olimpia takımında profesyonel olan futbolcu, Meksika'da Monterrey forması giydikten sonra MLS'e transfer oldu. (Fanatik)

Obi Mikel: 'Fenerbahçe'ye seve seve gelirim'

Fenerbahçe'nin radarında olan Obi Mikel Sarı-Lacivertli kulübe mesaj yolladı.

İngiliz medyasında yer alan haberlerin ardından menajeri vasıtasıyla açıklama yapan Obi Mikel "Fenerbahçe'nin bana olan ilgisini biliyorum. Eğer anlaşma sağlanırsa seve seve Fenerbahçe forması giyerim" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe son dakika transfer haberleri Fenerbahçe 7 Ocak transfer haberleri

Fenerbahçe Sportif Direktör Damien Comolli'nin Obi Mikel'in menajeriyle önceki gün bir görüme gerçekleştirdiği ve transfer şartları hakkında bilgi aldığı ortaya çıktı.

Rakamı az buldu

Fenerbahçe'nin 11 yıl Chelsea forması giyen 31 yaşındaki oyuncuya yıllık 1.8 milyon Euro teklif ettiği ve yıldız oyuncunun menajerinin de bu rakamı çok az bulduğu belirlendi. (Takvim)