Fenerbahçe Fenerbahçe taraftarından Emre Belözoğlu'na küfürlü tepki

Fenerbahçe taraftarından Emre Belözoğlu'na küfürlü tepki

10.03.2024 - 21:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçeli taraftarlar, Süper Lig'in 29. haftasında oynanan Pendikspor maçı öncesi MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na tepki yağdırdı.

Fenerbahçe taraftarından Emre Belözoğluna küfürlü tepki

Fenerbahçe'nin Pendikspor'u konuk ettiği maç öncesi sarı-lacivertli ekibin taraftarları, geçtiğimiz günlerde dikkat çeken açıklamalarda bulunan Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu hakkında ağır tezahüratlarda bulundu. 

Haberin Devamı

AĞIR İFADELER KULLANILDI

Kritik maç öncesi Fenerbahçeli taraftarlar, geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan teknik direktör Emre Belözoğlu'na küfürlü tezahüratlarda bulundu. 

'AKLIMA GELMEZDİ'

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde oynanan Ankaragücü - Fenerbahçe maçında deplasmanda yer alan Fenerbahçeli taraftarlar, Emre Belözoğlu hakkında küfürlü tezahüratlarda bulunmuş, Belözoğlu maçın ardından yaptığı açıklamada "150 yıl yaşasam böyle bir şey yaşayacağım aklıma gelmezdi" ifadelerini kullanmıştı.

'FENERBAHÇE HAYALİM YOK'

Katıldığı programda daha önce Fenerbahçe'de görev yaptığını ve sarı lacivertlilerde teknik direktör olma hayalinin olmadığını kaydeden Belözoğlu, "Fenerbahçe'ye kendimi ait hissettim. Hayatın gerçeklerini, bana küfür eden insanlardan önce gördüm. 16 yaşından beri profesyonel bakış açısını hayatıma getirdim. Bunları söylerken, bir çaba içerisinde değilim. Hayatımda kimseye ihtiyacım yok. Fenerbahçeli olduğumu da samimice söyledim. Fenerbahçe'ye teknik direktör olma hayalim yok. Fenerbahçe ile ilgili hiçbir hayalim yok. Zaten Fenerbahçe'de her görevi yaptım. Bunları ben istedim diye değil, beni istediler diye yaptım. Fenerbahçe, beni isterse o gün karar veririz. İstemezse, hayatıma çok güzel bir şekilde devam ederim." diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

Yazarlar